Βόρεια Ήπειρος

Oργανωμένο σχέδιο από τα Τίρανα: Ο Κατσίφας είχε προσαχθεί και απειληθεί 3 φορές από τους Αλβανούς - Η RENEA είχε εντολή να εξοντώσει τον ήρωα

Η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη. Ανοίγουν στόματα πλέον και ξεκαθαρίζουν το θολό τοπίο. Τα Τίρανα είχαν βάλει στο στόχο από καιρό τον Κ. Κατσίφα, τον σύγχρονα νεομάρτυρα, που παρέδωσε την ψυχή του για την Ελλάδα.

Πριν λίγο, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών Σπ. Κούτουλας, προχώρησε σε μια νέα συγκλονιστική αποκάλυψη, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα μέλη της RENEA ήταν σε διατεταγμένη αποστολή εκ των άνωθεν για την εξόντωση του Κ.Κατσίφα.

Ο πρόεδρος των Χειμαρριωτών ανέφερε ότι ο Κωνσταντίνος είχε προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, με κύριο θέμα τον σημαιοστολισμό του χωριού ενόψει της επετείου του 1940.  

Τους ενοχλούσε σφόδρα φαίνεται τους Αλβανούς ο μαζικός σημαιοστολισμός του χωριού και πιο πολύ τους ενοχλούσε η μεγάλη ελληνική σημαία που αναρτούσε κάθε χρόνο ο Κ.Κατσίφας με την επιγραφή " αυτή η γη είναι ελληνική".

Το περιστατικό που πυροδότησε τα γεγονότα που είχαν κατάληξη την δολοφονία του Έλληνα πολίτη , ξεκίνησε   σύμφωνα με το Κ.Κούτουλα  όταν απειλήθηκε με όπλο ο Κ. Κατσίφας από αστυνομικό.

Ο ίδιος ανέφερε περιστατικό Αλβανού πολίτη στις 16 Αυγούστου 2018, κατά το  οποίο η αντίδραση των ίδιων μελών της RENEA (που περικύκλωσαν τον Κ.Κατσίφα) ήταν εξοργιστικά εντελώς διαφορετική.

Ο Αλβανός πολίτης είχε εκτελέσει προηγουμένως 8 άτομα πριν καταφύγει σε παρακείμενη πλαγιά.

Εκεί, η ειδική δύναμη RENEA, περίμενε να τελειώσουν οι σφαίρες του Αλβανού για να τον συλλάβουν, ενώ στον Κ. Κατσίφα προέβησαν αμέσως και με σπουδή σε πολεμική δράση, σκοτώνοντας τον πιθανόν εν ψυχρώ.

Γιατί λοιπόν δεν έκαναν το ίδιο και στον Κ.Κατσίφα ;

Μήπως επειδή όπως αναφέρθηκε από Έλληνα δημοσιογράφο στο Top Channel είχαν εντολή να κάνουν ότι έκαναν από τον ίδιο τον Έντι Ράμα;

Ένας Αλβανός πρωθυπουργός ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο «βουτηγμένος» στην πολιτική ανυπαρξία.

Η στάση δε των Αλβανών αξιωματούχων που συνεχίζουν αρνούνται την συμμετοχή ιατροδικαστή της οικογενείας στην νεκροτομή συνιστά στην ουσία παραδοχή της πληροφορίας που αναφέρει ότι, " ο Κ.Κατσίφας σύρθηκε και  εκτελέστηκε με δύο σφαίρες ως παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπολοίπους Έλληνες στην περιοχή".

Νέα πρόκληση Αλβανών

Ο υπουργός της Διασποράς (και πρώην πρωθυπουργός) Παντελή Μάικο, αντέδρασε σε σχέση με τη δολοφονία του 35χρονου Έλληνα στο Αργυρόκαστρο, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Μάικο έγραψε ότι πρέπει ειπωθεί δυνατά προς την Ελλάδα ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μια από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.

Μεταξύ των άλλων, ο Μάικο δήλωσε ότι εάν η ελληνική πλευρά επιθυμεί εξηγήσεις, πρέπει πρώτα να εξηγήσει γιατί ένας Έλληνας ντυμένος στρατιωτικά πυροβόλησε την αλβανική αστυνομία.

Πλήρης δημοσίευση:

Οι δυνάμεις RENEA έπραξαν το καθήκον τους, όπως σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, αυτός που πυροβολεί την αστυνομία εκτελείται.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου άνδρα που ενώ είναι Αλβανός διαποτίστηκε (μεταμορφώθηκε) σε ψευδο-Έλληνα. Στην Ελλάδα πρέπει να ειπωθεί ισχυρά ότι ο ψευδο-ελληνισμός είναι μία από τις αιτίες του αίματος και της βίας στα Βαλκάνια.

Εάν η Ελλάδα ζητά εξηγήσεις, πρώτα πρέπει να εξηγήσει η ίδια γιατί ένας Έλληνας στρατιώτης είχε στοχεύσει την αλβανική αστυνομία; Το ελληνικό κράτος πρέπει να αποστασιοποιηθεί από μια τέτοια πράξης τρομοκρατίας και να ζητήσει συγνώμη, αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

Το Ελληνικό Κράτος πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι εδώ και δύο αιώνες παραβιάζει τα δικαιώματα των σύγχρονων Ελλήνων, οι οποίοι είναι Αρβανίτες ή Αλβανοί στο όνομα ενός σύγχρονου ψευδο-ελληνισμού(helenizmi modern krejte fallco).

Το ελληνικό κράτος πρέπει να αναλάβει μέτρα κατά της εξτρεμιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και να απαγορευθεί με νόμο.

--
(Σημ. Αν θυμόμαστε καλά, για τον Παντελή Μάικο, όταν ήταν πρωθυπουργός της Αλβανίας το 1999, λόγω του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο και επειδή γεννούσε η γυναίκα του,(ή είχε γεννήσει) ο Σημίτης έστειλε ένα C-130 στα Τίρανα για να πάρει τη γυναίκα του στην Αθήνα. Λέγανε ότι το είχε ζητήσει ο ίδιος)

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...