Πολιτική

Επικό «φάουλ» από τον Πρόεδρο της ΝΔ - Ο φαντάρος προσοχή, ο Μητσοτάκης… στα κορδόνια του - Βίντεο-ντοκουμέντο


Δεν έχουν τέλος οι επικές γκάφες του Κ. Μητσοτάκη. Οταν θες να γίνει Πρωθυπουργός, πρέπει να προσέχεις, ειδικά όταν υποτίθεται πως τα κόμμα που εκπροσωπείς έχει υψηλά στην ατζέντα τα Εθνικά θέματα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος κατάφερε να… ξεχάσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα ενώ πήγαινε ταξίδι στην Τουρκία, χρέωσε την ευθύνη γι’ αυτό στη σύζυγο του και ανέβασε και σχετική φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, βίωσε νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη, ακόμα μια περιπέτεια όταν… του λύθηκαν τα κορδόνια!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δέσει τα κορδόνια του μπροστά από ένα στρατιωτικό άγημα το οποίο στεκόταν προσοχή, ακουμπώντας το πόδι του πάνω σε έναν πάσσαλο κι όλα αυτά μπροστά σε φωτογράφους για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι θα κυκλοφορήσει η φωτογραφία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το πλάνο τραβήχτηκε κυριολεκτικά τυχαία καθώς ήταν η στιγμή μετά τις δηλώσεις, την ώρα που κάναμε τερματισμό της ζωντανής μετάδοσης.

Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση…σχολιάζεται ποικιλοτρόπως σε κοινωνικά δίκτυα.

Το στιγμιότυπο στο live βρίσκεται στα 15:34 δευτερόλεπτα…

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falexpolisgr%2Fvideos%2F1092082504262912%2F&show_text=0&width=560

 Δείτε εικόνα: 

Χθες το απόγευμα, όπως σας ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, οι Τούρκοι ζήτησαν ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν διέθετε. Ο κ. Μητσοτάκης και η συνοδεία του, ατύπως βρέθηκαν σε καθεστώς κράτησης – αναμονής στο τουρκικό φυλάκιο.

Κατά το πρωτόκολλο ο κ. Μητσοτάκης είναι εφοδιασμένος με διπλωματικό διαβατήριο αλλά οι Έλληνες πολίτες έχουν την δυνατότητα να μεταβαίνουν στην Τουρκία ακόμη και με την αστυνομική ταυτότητα τους.

Προφανώς δεν είχε ούτε την αστυνομική του ταυτότητα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι διπλωματικές αρχές και δόθηκε διαταγή στην Πρόξενο της Ελλάδος στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, να σπεύσει στους Κήπους για να εφοδιάσει τον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο κ. Μητσοτάκης θα παρευρισκόταν στα θυρανοίξια εκκλησίας στην Ίμβρο με τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑΝΣ.

Λίγη προσοχή δεν βλάπτει....

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...