Ένοπλες Συρράξεις

Τρόμος στις Βρυξέλλες! Ρώσος Υποπτέραρχος αποκαλύπτει τα νέα τρομερά όπλα του Πούτιν με τα οποία απειλείται η Ευρώπη και οι ηγεσίες της

Νέα όπλα βρίσκονται στο ρωσικό οπλοστάσιο, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούιν, τα οποία είναι πανέτοιμα να σπείρουν τον όλεθρο στην Ευρώπη, στο σενάριο που οι δύο πλευρές φτάσουν σε μια πολεμική αναμέτρηση.       
“Η εμφάνιση σύγχρονων συστημάτων όπλων υψηλής τεχνολογίας, στην οποία αναφέρθηκε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ομιλία του στο Valdai, αποτελεί σοβαρή απειλή για τα δυτικά σύνορα της Ουκρανίας”, δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και πιλότος, Υποπτέραρχος της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Βλαντιμίρ Ποπόφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι στο Φόρουμ Valdai, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε ότι η Ρωσία έχει αποκτήσει πολλά σύγχρονα συστήματα όπλων υψηλής τεχνολογίας μετά το πυραυλικό σύστημα Oreshnik, χωρίς να διευκρινίσει σε ποια ακριβώς συστήματα αναφερόταν. 

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Βλαντιμίρ Ποπόφ δήλωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόταν ειδικά στην πυραυλική τεχνολογία της χώρας, «η οποία αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο των επιθετικών επιχειρήσεων». 

“ Δεν θα εξαπολύουμε επιθέσεις με γενικό τρόπο, αλλά μάλλον στοχευμένες επιθέσεις, σε μεμονωμένα εργαστήρια, σταθμούς μετασχηματιστών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, διαβάσεις γεφυρών, αποθήκες και εγκαταστάσεις αποθήκευσης. 

Ταυτόχρονα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη πιο ακριβείς επιθέσεις, και όχι μόνο με πυραύλους τύπου Oreshnik.  Πώς ακριβώς; Για παράδειγμα, με τον  εκσυγχρονισμένο πύραυλο Iskander. 

Τώρα, προς μεγάλη λύπη της Δύσης και, φυσικά, του Κιέβου, μπορεί να εκτοξεύουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια πυραύλους Κρουζ και βαλλιστικούς πυραύλους σε ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις. 

Αυτό θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη για τον αντίπαλό μας. Θα αναπτυχθούν επίσης και οι εκσυγχρονισμένοι πύραυλοι Tsirkon. 

Με άλλα λόγια, τα όπλα που ήδη έχουμε στο οπλοστάσιό μας θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά, καθώς είχαμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε τις αδυναμίες των όπλων τους, όταν τα χρησιμοποιήσαμε στην Ουκρανία, κάνοντας στην συνέχεια τις απαραίτητες προσαρμογές. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρεμπιπτόντως, ο Ρώσος Πρόεδρος σημείωσε ότι η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα αυτές τις μέρες, και  μόλις παρατηρηθεί κάποιο ελάττωμα, οι πληροφορίες αποστέλλονται αμέσως στο γραφείο σχεδιασμού.
 Λοιπόν, ποιοι νέοι εχθρικοί στόχοι απειλούνται κυρίως; 

Κυρίως αυτοί που βρίσκονται βαθιά στα μετόπισθεν,  κατά μήκος των πολωνικών, ρουμανικών και μολδαβικών συνόρων, καθώς και κατά μήκος των συνόρων της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας. 

Δηλαδή, κατά μήκος ολόκληρης της περιμέτρου των χωρών του ΝΑΤΟ που βοηθούν αυτήν τη στιγμή την Ουκρανία, στην Ευρώπη.

 Ενώ στο παρελθόν χτυπούσαμε τέτοιους στόχους σπάνια και πολύ προσεκτικά, με βάση το γεγονός ότι μπορεί να μην έχουμε πάντα αρκετούς επιχειρησιακούς-τακτικούς ή επιχειρησιακούς πυραύλους, τώρα έχουμε αρκετούς. Θα πρέπει να το γνωρίζουν καλά αυτό”, κατέληξε ο Ρώσος Υποπτέραρχος.

Η τακτική αυτή των Ρώσων εφαρμόζεται ήδη στην Ουκρανία

Σύμφωνα με το εσωτερικό κανάλι Telegram "Scout Diary", το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο έχει καθορίσει την κύρια εστίασή του για τον ερχόμενο χειμώνα, μετατοπίζοντας τη στρατηγική του από μια μεγάλης κλίμακας επίθεση σε τακτικές επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών συστημάτων αεράμυνας και της εφοδιαστικής.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι η καταστροφή των κόμβων μεταφοράς και των ενεργειακών εγκαταστάσεων, προκειμένου να στερηθεί η Ουκρανία από τους πόρους που απαιτούνται για την παραγωγή όπλων και drones.

Μια σειρά από επιθέσεις ακριβείας εναντίον αεροδρομίων, βάσεων και αποθηκών αναμένεται να ακολουθήσει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, μια συνέχεια της θερινής στρατηγικής που στοχεύει στην αποδυνάμωση της στρατιωτικής ισχύος του ουκρανικού στρατού. Χωρίς σταθερή παροχή ρεύματος και εδραιωμένη εφοδιαστική, οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα βρεθούν σε δεινή κατάσταση.

Με βάση αυτές τις επιθέσεις μπορούμε να φανταστούμε τι έχουν ετοιμάσει για την Ευρώπη η ρωσικής στρατιωτική ηγεσία.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ukranos-stratiotis
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκ έπαθαν Ρώσοι στρατιώτες όταν διαπίστωσαν ότι δεν πολεμούσαν με Ουκρανούς αλλά με Βρετανούς στην Ζαπορίζια -Πώς τους είχαν παγιδεύσει

Βρετανοί μισθοφόροι άφηναν στο έδαφος μετάλλια από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και κάτω από αυτά είχαν τοποθετήσει νάρκες...