Κοινωνία

Άγιος Παντελεήμονας: Νέες αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα - Το θύμα έκρυβε περίπου 14.000 ευρώ στο σπίτι

Νέες λεπτομέρειες βγαίνουν στη δημοσιότητα για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, με έναν Ουκρανό να νοσηλεύεται τραυματίας και με έναν ομοεθνή του να εντοπίζεται νεκρό.

Το θύμα φέρεται να έκρυβε στο διαμέρισμα περίπου 14.000 ευρώ, χρήματα που απέκτησε από διακίνηση ναρκωτικών. Έτσι, οι τέσσερις δράστες που εισέβαλαν στο σπίτι, φέρεται να αναζητούσαν τα συγκεκριμένα χρήματα, γνωρίζοντας ότι θα τα έβρισκαν εκεί.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σύμφωνα με το Mega φέρεται να υποστήριξε ότι οι δράστες ήξεραν για τα λεφτά και το χτύπημα ήταν στοχευμένο.

Το χρονικό

Το απόγευμα της Παρασκευής προς βράδυ ένας άνδρας βγήκε αιμόφυρτος στο δρόμο και ζητούσε βοήθεια. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν σπαρακτικές

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, ήρθαν αντιμέτωποι με έναν άνδρα νεκρό μπροστά από την πόρτα του μπάνιου, με τα χέρια δεμένα με tie wrap και σημάδια σκληρής κακοποίησης σε όλο το σώμα.

Στο χολ του σπιτιού εντόπισαν τον 48χρονο φίλο του με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι και ταινίες τυλιγμένες στα χέρια, ενώ παρούσα ήταν και η μητέρα του νεκρού η οποία είχε μόλις φτάσει στο σημείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος στις Βρυξέλλες! Ρώσος Υποπτέραρχος αποκαλύπτει τα νέα τρομερά όπλα του Πούτιν με τα οποία απειλείται η Ευρώπη και οι ηγεσίες της

Όλα αυτά τα οπλικά συστήματα δοκιμάστηκαν επιτυχώς στο ουκρανικό πεδίο μάχης και τώρα θα στραφούν σε υποδομές στην ΕΕ...