Υγεία

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ο κ. Ανδρουλάκης συνομίλησε με τα μέλη της διοίκησης και εργαζόμενους, λαμβάνοντας πληροφορίες για τις εξελίξεις στο νοσοκομείο, μετά και την τελευταία επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «βασική προϋπόθεση της ύπαρξης μιας ανθρώπινης και δίκαιης κοινωνίας είναι η επένδυση σε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, στη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία, που θα έχουν πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι συζήτησε με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό τα προβλήματα που υπάρχουν, σχολιάζοντας πως «η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε όπως έπρεπε το Ταμείο Ανάκαμψης»,αναφέρει το Iefimerida.gr


Νίκος Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές


«Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Να υπάρξει αύξηση των μισθών και κίνητρα σε ειδικότητες που έχουν εκλείψει από τα νοσοκομεία μας, με αποτέλεσμα χιλιάδες χειρουργεία να παίρνουν συνεχώς αναβολές», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμπληρώνοντας πως «προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι να αναγεννηθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Απόλυτη συνεργασία με τους Γάλλους-Τέσσερα ελληνικά Rafale σε επίπονη αεροπορική άσκηση στη Γαλλία με την επωνυμία «Volfa 2024»

Η αεροπορική άσκηση είναι ιδιαίτερα απαιτητική κατά την διάρκεια της οποίας εκτελούνται σύνθετες αεροπορικές αποστολές...