Υγεία
Ενημερώθηκε στις:

ΕΟΦ: Ανακαλείται γνωστό φάρμακο για την αναιμία

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Την απόφασή του να ανακαλέσει από την αγορά παρτίδα φαρμάκου κατά της αναιμίας, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ), αποφασίστηκε η «ανάκληση της παρτίδας 000448 του φαρμακευτικού προϊόντος FERAGLUC Ferrous Gluconate 695 mg (80mg Fe++ ) BT x 10 sachets με ημερομηνία λήξης 02/2023, καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της εμφάνισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η εταιρεία RAFARM A.E.B.E., οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του συγκεκριμένου φαρμακευτικού προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση του ΕΟΦ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ