Υγεία

Ιατρική "βόμβα": Στρατιωτικά έγγραφα υποστηρίζουν πως η ιβερμεκτίνη "λειτουργεί σε όλες τις φάσεις" του COVID

Προ μηνών είχαμε την κόντρα Άδωνι-Πολάκη για την χρήση ή μη της Ιβερμεκτίνης για τον κορονοϊό. 

Η ιβερμεκτίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών τύπων παρασιτικών λοιμώξεων. Αυτό περιλαμβάνει ψείρες, ψώρα, ογκοκέρκωση, στρογγυλοειδίαση, τριχουρίαση, ασκαρίαση και λεμφική φιλαρίαση. Μπορεί να ληφθεί από το στόμα ή να εφαρμοστεί στο δέρμα για εξωτερικές προσβολές.

Τώρα αμερικανικές πηγές αναφέρουν πως η ιβερμεκτίνη "λειτουργεί σε όλες τις φάσεις" του COVID σύμφωνα με στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν
Καθώς όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέονται από τα στρατιωτικά έγγραφα που διέρρευσαν από το Project Veritas, φαίνεται να υπάρχει ένα  τμήμα που υποστηρίζει την ιβερμεκτίνη ως θεραπεία του Covid-19.

"Η ιβερμεκτίνη (η οποία αναγνωρίστηκε ως θεραπευτική τον Απρίλιο του 2020) λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της ασθένειας, επειδή τόσο αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού όσο και ρυθμίζει την ανοσολογική απόκριση".

https://twitter.com/EricRWeinstein/status/1480782119425089536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480790099994431489%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fcovid-19%2Fhidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-researchhttps://twitter.com/EricRWeinstein/status/1480790099994431489?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480790099994431489%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fcovid-19%2Fhidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research

Το Project Veritas έχει αποκτήσει στρατιωτικά έγγραφα κρυμμένα σε ένα διαβαθμισμένο σύστημα που δείχνουν πώς η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, ζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας για την απόκτηση της λειτουργίας των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες.

Η πρόταση, με την ονομασία Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και της άποψης ότι παραβίαζε το μορατόριουμ για την έρευνα κέρδους λειτουργίας.  Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα, το NIAID, υπό την καθοδήγηση του Dr. Fauci, προχώρησε στην έρευνα στο Wuhan της Κίνας και σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ.

Το Project Veritas είναι μια ανεξάρτητη δημοσιογραφική ομάδα (οι αντίπαλοί του την αποκαλούν ακροδεξιά) που απέκτησε πρόσβαση σε διαβαθμισμένα έγγραφα.

Το Project Veritas έχει αποκτήσει εντυπωσιακά έγγραφα που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σχετικά με την προέλευση του COVID-19, το κέρδος της έρευνας λειτουργίας, τα εμβόλια, τις πιθανές θεραπείες που έχουν αποσιωπηθεί και την προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκρύψει όλα αυτά.

Τα εν λόγω έγγραφα προέρχονται από μια έκθεση της Υπηρεσίας Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (Defense Advanced Research Projects Agency), περισσότερο γνωστή ως DARPA, τα οποία ήταν κρυμμένα σε έναν άκρως απόρρητο κοινόχρηστο δίσκο.

Η DARPA είναι μια υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και είναι υπεύθυνη για τη διευκόλυνση της έρευνας σε τεχνολογίες με πιθανές στρατιωτικές εφαρμογές.

Το Project Veritas εξασφάλισε μια ξεχωριστή έκθεση προς τον Γενικό Επιθεωρητή του Υπουργείου Άμυνας, γραμμένη από τον ταγματάρχη του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Joseph Murphy, πρώην συνεργάτη της DARPA.

Η έκθεση αναφέρει ότι η EcoHealth Alliance προσέγγισε την DARPA τον Μάρτιο του 2018, ζητώντας χρηματοδότηση για τη διεξαγωγή έρευνας κέρδους λειτουργίας των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες. Η πρόταση, με την ονομασία Project Defuse, απορρίφθηκε από την DARPA λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια και της άποψης ότι παραβιάζει το μορατόριουμ της έρευνας για το κέρδος της λειτουργίας βάσει.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, το NIAID, υπό την καθοδήγηση του Dr. Fauci, προχώρησε στην έρευνα στο Wuhan της Κίνας και σε διάφορες τοποθεσίες στις ΗΠΑ .

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...