Υγεία
Ενημερώθηκε στις:

Κορονοϊός: Ταινία θρίλερ θυμίζουν τα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας-Δεν έχουν πού να βάλουν τους ασθενείς

Εκτός ελέγχου εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού έχει βγει τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Οι ασθενείς με κορωνοϊό φτάνουν ο ένας πίσω από τον άλλο και σε ορισμένες περιπτώσεις δύο-δύο καθώς πρόκειται για ηλικιωμένα ζευγάρια. Αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο και σε κάποιες περιπτώσεις οι ασθενείς να υποχρεωθούν να περιμένουν στα ασθενοφόρα, καθώς δεν είχαν που να τους βάλουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr,πολλά καταγράφονται ως βαριά περιστατικά, αφού δυστυχώς κάποιοι ασθενείς δεν αξιολογούν τη σοβαρότητα της κατάστασής τους και μπαίνουν στο ασθενοφόρο την ύστατη στιγμή, όταν είναι πολύ αργά να τους προσφερθεί η οποιαδήποτε βοήθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Αυξάνονται οι θάνατοι

Χαρακτηριστικά, ένας 62χρονος κάτοικος της περιοχής κατέληξε σήμερα το πρωί  στα ΤΕΠ όπου έφτασε με πολύ χαμηλό κορεσμό εξαιτίας της νόσου. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική απώλεια, καθώς καταγράφηκε κι άλλος θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας το προηγούμενο βράδυ, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται αρκετοί ασθενείς σε σοβαρή κατάσταση.

Δεν ξεχνάμε ότι στην κλινική Covid οι θάλαμοι έχουν γεμίσει από 61 ασθενείς, ενώ όλα τα κρεβάτια είναι διαρκώς γεμάτα στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Από αυτούς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της 5ης ΥΠΕ οι 58 είναι ανεμβολίαστοι και οι 15 εμβολιασμένοι.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι άλλοι 13 συνάνθρωποί μας, από τον περασμένο Οκτώβριο, όλοι τους ανεμβολίαστοι – υποχρεώθηκαν να διακομισθούν σε άλλο νοσοκομείο προκειμένου να βρουν κρεβάτι σε Εντατική. Από αυτούς δυστυχώς οι τέσσερις δεν τα κατάφεραν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...