Θάνατος Πριγκόζιν: Την εντολή για την συντριβή του αεροσκάφους έδωσε το «δεξί χέρι» του Πούτιν

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.
Κατά το δημοσίευμα ο Πατρούσεφ δεν ενέκρινε την ανοιχτή κριτική που ασκούσε ο ιδρυτής της Βάγκνερ για τους χειρισμούς της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία και ανησυχούσε ότι η μισθοφορική ομάδα είχε αποκτήσει υπερβολική δύναμη.

Ο Πατρούσεφ είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πούτιν από την πρώτη στιγμή που αυτός βρέθηκε στο Κρεμλίνο με τις εξουσίες του να έχουν ενισχυθεί στο βαθμό να θεωρείται, όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στη Ρωσία.

Το δημοσίευμα προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Κρεμλίνου με τον εκπρόσωπό του, Ντμίτρι Πεσκόφ, να κάνει λόγο για δημοσίευμα-«pulp fiction».

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News