Πάει για το χαμό! Νετανιάχου σε μυστικούς: Σκοτώστε τους ηγέτες της Χαμάς σε Τουρκία-Κατάρ-Λίβανο

Την ώρα που οι μάχες μαίνονται σε όλη πλέον τη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ Χαμάς και Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), συμπερλαμβανομένου και του νότιου τμήματος αυτής, μια είδηση έρχεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στις όποιες προσπάθειες γίνονται για επίτευξη νέας εκεχειρίας και απελευθέρωση και των υπολοίπων ομήρων που κρατάει η τρομοκρατική οργάνωση.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Kan ανέφερε ότι η Χαμάς απάντησε στα σχόλια του Μπαρ, λέγοντας ότι οι απειλές για δολοφονία των ηγετών της «αντανακλούν την πολιτική και στρατιωτική κρίση στην οποία βρίσκεται ο εχθρός λόγω της ανθεκτικότητας του παλαιστινιακού λαού και των θαρραλέων δυνάμεων αντίστασης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιοι ζήτησαν από το Ισραήλ να δολοφονήσει αμέσως τον ηγέτη της Χαμάς, Khaled Mashaal, ο οποίος ζει στη Ντόχα, και άλλοι μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου. Ωστόσο, τέτοιες ενέργειες σε Κατάρ ή στο τουρκικό έδαφος θα μπορούσαν να τορπιλίσουν τις διπλωματικές προσπάθειες για την απελευθέρωση ομήρων και η ιδέα απωθήθηκε.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV: https://www.youtube.com/channel/UCdsoNzPCkE9OpUTkOobHWUg

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News