Η Sikorsky πέταξε για πρώτη φορά ένα πολύ περίεργο ελικόπτερο

Σε αυτό το κανάλι ανακαλύπτουμε μαζί όλα τα στρατιωτικά και διεθνή νέα, σας ενημερώνουμε για τους νέους εξοπλισμούς και όλα τα κορυφαία όπλα σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάντε εγγραφή και πατήστε το καμπανάκι για να σας έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις, ανεβαίνουν καθημερινά νέα βίντεο.

Τι ετοιμάζει ο αμερικανικός κολοσσός;

Η ομάδα Sikorsky-Boeing της Lockheed Martin ολοκλήρωσε μία αποστολή δοκιμαστικών πτήσεων για τον διαγωνισμό Future Long-Range Assault Aircraft (Μελλοντικό Επιθετικό Αεροσκάφος Μεγάλης Εμβέλειας) του στρατού των ΗΠΑ.

Οι πτήσεις εκτελέστηκαν με το ομοαξονικό ελικόπτερο Defiant X, το οποίο παράγει το μεγαλύτερο ποσοστό της ώθησης του από μία προπέλα στην 'ουρά' του. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το ελικόπτερο έκανε την πρώτη του πτήση σε χαμηλό υψόμετρο.

"Η δομή του ελικοπτέρου μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε το περιβάλλον προσγείωσης πριν ακουμπήσουμε το έδαφος. Προσγειώσαμε το Defiant με ακρίβεια, εύκολα και γρήγορα. Το ελικόπτερο είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για να υποστηρίξει αποστολές επίθεσης σε κάθε περιοχή," ανέφερε ο Bill Fell, αρχηγός των δοκιμαστικών πτήσεων του ελικοπτέρου.

Ο σκοπός του ελικοπτέρου είναι να μεταφέρει στρατιώτες και φορτίο στην μάχη, με ταχύτητα διπλάσια των τωρινών ελικοπτέρων του στρατού των ΗΠΑ. Το χαρακτηριστικό 'κλειδί' του Defiant X είναι η σταθερότητά του σε πτήσεις χαμηλού υψομέτρου σε χαμηλή ταχύτητα.

https://www.pentapostagma.gr/kosmos/ipa/7066158_i-sikorsky-boeing-ektelei-partheniki-apostoli-me-ena-poly-periergo-elikoptero

#DEFIANTX #DEFIANT #Sikorsky #Boeing #FLRAA #στρατιωτικάελικόπτερα

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News