Πολιτισμός

Μάρθα Καραγιάννη: «Δεν είχε σταριλίκι, δούλεψε σκληρά» λέει η Ζωζώ Σαπουντζάκη

«Με ξάφνιασε, ήταν ένα αγαπημένο πρόσωπο», είπε για το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και την περιέγραψε ως ένα «πολύ αγαπημένο πρόσωπο».

Χαρακτήρισε μάλιστα τη Μάρθα Καραγιάννη «πολύ χαρούμενη και πολύ απλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ήταν φίλη μου από τότε που βγήκε, περνούσα πολύ καλά μαζί της. Έλεγε τα αστεία της, έκανε την πλάκα της, ήταν απλή, δεν είχε σταριλίκι», συμπλήρωσε, εξηγώντας πως, «όταν μία είναι σταρ, το βλέπει ο κόσμος, δεν χρειάζεται εκείνη να το επιδεικνύει».

«Ήταν υποστηρικτική, όλες οι ταινίες της ήταν με τον Δαλιανίδη, η Μάρθα πέρασε πολύ όμορφα, αγαπήθηκε. Δούλεψε σκληρά, δεν έγινε έτσι», κατέληξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Πανικός στο Κίεβο ενώ οι Ρώσοι ετοιμάζουν επιχείρηση-κεραυνό-Οι ΗΠΑ διαθέτουν κεφάλαια για την Ουκρανία για μερικές ακόμη εβδομάδες

Τριάντα Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές συνυπέγραψαν επιστολή με την οποία ενημέρωσαν τον Λευκό Οίκο ότι απορρίπτουν το...
Ρωσία 0

Η Ρωσία "παγώνει" το πρόγραμμα ανάπτυξης του πυραύλου Zmeevik "δολοφόνου των αεροπλανοφόρων"-Οι "πυραυλικές προτεραιότητες" της Μόσχας (Βίντεο)

Η απόφαση του Κρεμλίνου να μην διασκορπίσει τους οικονομικούς του πόρους σε ανάπτυξη νέων πυραυλικών συστημάτων όπως ο...