Κυβέρνηση

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Βερολίνο: Με στρατιωτικές τιμές η υποδοχή-Τι θα συζητήσει με την Μέρκελ

Την άλλη Πέμπτη θα επισκεφθεί το Βερολίνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Στόχος της επίσκεψης αυτής μεταξύ άλλων είναι και η συζήτηση για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ, η Άνγκελα Μέρκελ θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό με στρατιωτικές τιμές στην καγκελαρία την (άλλη) Πέμπτη στις 12μμ (1 μμ ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συζητήσεις «θα επικεντρωθούν σε διμερείς σχέσεις, θέματα οικονομικής πολιτικής και Ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα».

Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μέρκελ έχουν αναπτύξει ήδη διαπροσωπική σχέση πάντως, καθώς είχαν συναντήσεις στο περιθώριο Συνόδων Κορυφής της ΕΕ και σε συνόδους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Kατάρρευση Ερντογάν: Δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους ισλαμιστές της Συρίας - Τον προειδοποιούν με προσάρτηση της Αλεξανδρέττας

Όμηρος στα ίδια τα “βρώμικα” σχέδια του φαίνεται ότι είναι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν με τους τζιχαντιστές στην Βόρεια...