Κυβέρνηση

Και ποδοσφαριστής ο Τσίπρας – Έπαιξε μπάλα με παιδιά στα Ιωάννινα (εικόνες)

Το νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), της «Αποστολής» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που λειτουργεί σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων,  στα Γιάννενα επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος βρίσκεται στην πόλη λόγω του περιφερειακού συνεδρίου.

Ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε  με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιωαννίνων, Μάξιμο, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. Παρόντες εκεί και ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτςη Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» Κώστας Δήμτσα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita Σπύρος Θεοδωρόπουλος, μεγάλος χορηγός του Κ.Δ.Α.Π.

Ο κ. Ιερώνυμος και ο κ. Μάξιμος  είχαν συνεργασία με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου, με αντικείμενο τη δημιουργία Γεωργικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη, κάτι το οποίο και συμφωνήθηκε.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο κέντρο, φωτογραφήθηκε μαζί τους, έδωσε δώρα στα παιδιά και δεν αρνήθηκε να παίξει μαζί τους και ποδόσφαιρο!

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών δημιουργήθηκε από την «Αποστολή» σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ιωαννίνων και παρέχει βοήθεια και στήριξη σε ευπαθείς ομάδες και παιδιά.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ