Αυτοδιοίκηση

Κόλλησαν αφίσες για τη Μακεδονία στα εκλογικά κέντρα Ταχιάου-Ζέρβα: «Δεσμευτείτε τώρα» (εικόνες)

Mε τη φράση «Δεσμευτείτε τώρα» αφίσες που καλούν τους δύο υποψήφιους δημάρχους της Θεσσαλονίκης να αγωνιστούν για τη Μακεδονία κολλήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πόλη.

Αυτή τη φορά οι αφίσες για τη Μακεδονία καλούν τους δύο διεκδικητές του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο και Κωνσταντίνο Ζέρβα, να αγωνιστούν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο...»
Κάποιες από τις αφίσες κολλήθηκαν μπροστά από τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

" />
«Δεσμευτείτε τώρα» το μήνυμα προς τους υποψήφιους δημάρχους
Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο που θα αναλάβει προσωπικό αγώνα για την ακύρωση της συμφωνίας που ξεπούλησε το όνομα και την ιστορία μας, παραβιάζοντας το σύνταγμα και τη δημοκρατία».

Αφίσα
«Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο που θα αναλάβει προσωπικό αγώνα για την ακύρωση της συμφωνίας που ξεπούλησε το όνομα και την ιστορία μας»

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε αφίσες για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Στην αρχή του χρόνου αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, γέμισαν τη βόρεια Ελλάδα με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ