Αυτοδιοίκηση

Ξεκαρδιστικό βίντεο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου - Συνδύασε τη διαφήμιση των Jumbo με το «Στάσου, μύγδαλα» (βίντεο)


Οι δημοτικές εκλογές είναι σε δύο μόλις εβδομάδες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν ότι μπορούν για να συγκεντρώσουν λίγους παραπάνω σταυρούς. Ωστόσο, ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην Χαλκίδα, το πήγε σε εντελώς άλλο επίπεδο.

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο γνωστός εργολάβος κηδειών, όπου με περισσό χιούμορ ζητά από τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν.

Τώρα, όμως ο Πάνος Αγιανίτης, από την Χαλκίδα, θα μπορούσε να πάρει μέχρι και... όσκαρ για την ερμηνεία του στην προσπάθειά του να κερδίσει μερικούς παραπάνω σταυρούς.

Στάσου... θέλω να σου δώσω ψηφοδέλτια...!!!

Σταθείτε μωρεεεεε 👥✉️ θέλω να σας δώσω ψηφοδέλτια!!! Ένα Χιουμοριστικό 🙃προεκλογικό Σποτ 🎬 για τις #εκλογές2019 & την ανάπτυξη 📈του εναλλακτικού τουρισμού σε Χαλκίδα & Εύβοια!!! 😎Ψηφίστε υπέυθυνα!!! ❤️

Gepostet von Adventure Evia am Dienstag, 7. Mai 2019

Επιστρατεύοντας την φαντασία του και το χιούμορ του, έφτιαξε ένα βίντεο για να συστηθεί στον κόσμο. Αλλά όχι ένα απλό και στημένο βίντεο ενός υποψηφίου με κουστούμι. Κατάφερε να συνδυάσει άψογα την τελευταία διαφήμιση των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο αλλά και παλιές ελληνικές ταινίες, όπως τα «Κορίτσια στον ήλιο» με την γνωστή φράση «Στάσου μύγδαλα» διασκευάζοντάς το σε «Στάσου, θέλω να σου δώσω ψηφοδέλτια» ή τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα στην ταινία «Υπάρχει και Φιλότιμο» με την διάσημη επίσης φράση «Θα σας εξαφανίσουμε».

Ο Χαλκιδέος υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές πάντως, ακόμη κι αν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει τις ψήφους που θέλει, σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα βίντεο υποψηφίου που έχουμε δει σε αυτές τις εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ