Ένας άνθρωπος φέρεται να έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη τραυματίστηκαν όταν ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα, κοντά σε νησιωτική περιοχή του Μαϊάμι, όπου βρίσκονται πολυτελείς κατοικίες, το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Σκάφη διάσωσης έσπευσαν στο σημείο της συντριβής, στα νερά νοτιοδυτικά του Κι Μπισκέιν (Key Biscayne), λίγο μετά τις 11:50 το πρωί της Τετάρτης, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WSVN.

Πλάνα από ελικόπτερο του τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψαν τη σορό ενός ανθρώπου, η οποία είχε καλυφθεί με κίτρινο κάλυμμα και εκτιμάται ότι έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή.

Οι δύο επιζώντες τραυματίες αναμένεται να μεταφερθούν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.