Αυτοδιοίκηση

Απίστευτη πρόταση Μπουτάρη να ξεκινά στις 10 το πρωί το σχολείο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Γαβρόγλου για να ξεκινάει το σχολείο στις 9 το πρωί έρχεται έρχεται και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης να καταθέσει την δική του πρόταση που είναι ακόμη πιο τολμηρή!

Μέσω twitter, ο κ. Μπουτάρης πρότεινε λίγο πού το σχολείο να ξεκινά ακόμα αργότερα από την πρόταση του υπουργού. Δηλαδή το σχολείο να ξεκινά στις 10 το πρωί και να ολοκληρώνεται στις 6 το απόγευμα ενώ πρότεινε ως επιχείρημα πως έτσι λειτουργούν και στην Ευρώπη.

«Έτσι και οι εργαζόμενοι θα διευκολύνονται και θα υπάρχει θετικός αντίκτυπος στο κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ορισμένοι αποδίδουν την πρότασή του στη μάλλον στενή σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ωστόσο αν λάβουμε υπ’ όψιν τη δήλωση του κ. Γαβρόγλου, η έναρξη των σχολείων στις 9 το πρωί θα γίνεται «για να κοιμόμαστε λίγο περισσότερο», τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης «υπόσχεται» ακόμη περισσότερο ύπνο.

https://twitter.com/BoutarisIoannis/status/1039857479289634817

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...