Αυτοδιοίκηση

Μπούκαραν οργισμένοι πολίτες στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα – «Να παραιτηθεί τώρα ο Ψινάκης!» (βίντεο)


Τα μαχαίρια βγήκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Μαραθώνα, με κύριο αίτημα την αποπομπή του Ηλία Ψινάκη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός οτι ενώ η συνεδρίαση γίνεται με κύριο αίτημα την αποπομπή του δήμαρχου , ο ίδιος είναι απών.

«Πολιτική χολέρα» τον αποκάλεσε δημοτικός σύμβουλος και εν γένει οι δημοτικοί σύμβουλοι στηλίτευσαν τη στάση του Ηλία Ψινάκη, ενώ καταγγέλθηκε και η ακύρωση της παράστασης της Αντιγόνης.Κάποια στιγμή οργισμένοι πολίτες μπήκαν στην αίθουσα και άρχισαν να φωνάζουν κατά του Ηλία Ψινάκη, ζητώντας την αποπομπή του.

Δείτε από το marathonnews:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

Σάλος στην Σκωτία από τους ανεξέλεγκτους μετανάστες! 14χρονη με τσεκούρι και μαχαίρι υπερασπίζεται την αδελφή της από Πακιστανούς -Δείτε βίντεο

Μια 14χρονη στη Βρετανία εμφανίζεται σε βίντεο να υπερασπίζεται την 12χρονη αδελφή της από Πακιστανούς κρατώντας...