Πολιτική

Ξεκίνησαν τα «παρατράγουδα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Νοθεία και βιαιοπραγίες από τους «Κασσελίστας» καταγγέλλει η πλειοψηφία

Η πρώτη καταγγελία για «παρατράγουδα» στη διαδικασία εκλογής συνέδρων, ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε στην Οργάνωση του Αγίου Δημητρίου, από την πλειοψηφία, η οποία ισχυρίζεται πως υπάρχουν προσπάθειες νοθείας, αλλά και βιαιοπραγία σε βάρος μέλους του κόμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο συντονιστής της τοπικής -που στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη- καταγγέλλεται από μέλη της οργάνωσης ότι έριξε φάκελο στην κάλπη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Μάλιστα, το εν λόγω μέλος όταν πήγε να ενημερώσει το κόμμα -σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες μαρτυρίες- ο συντονιστής της οργάνωσης απέσπασε το κινητό της και το εξαφάνισε, ενώ χτύπησε ένα άλλο μέλος που διαμαρτυρήθηκε. Ο τελευταίος, μάλιστα, φαίνεται πως έχει καλέσει την αστυνομία για να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του συντονιστή της οργάνωσης Αγίου Δημητρίου. Προς ώρας έχει διακοπεί η ψηφοφορία, ενώ για το συμβάν ενημερώνεται η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

su25-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφικό εναέριο ατύχημα πάνω από την Ουκρανία! Ρωσικό Su-25 «κατέρριψε» κατά λάθος άλλο ρωσικό Su-25 που πετούσε δίπλα του -Δείτε το βίντεο

Ένα τρομερό ατύχημα συνέβη εχθές πάνω από το Ντονιέτσκ, με αποτέλεσμα την καταστροφή ενός ρωσικού επιθετικού...
ΗΠΑ 0

Τυχαίο γεγονός ή προειδοποίηση προς τον Τραμπ;-Πέντε παραβιάσεις του εναέριου χώρου σε μία ημέρα στη ζώνη απαγόρευσης πτήσεων του Προέδρου των ΗΠΑ

Είναι γεγονός ότι χάρη στην πολιτική του ο Τραμπ τόσο στο εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και Διεθνώς, έχει αποκτήσει πολλούς...