Πολιτική

«Σφαγή» μεταξύ Καλογεροπούλου-Τάκη για τον καφέ: «Κάνει 1.80 εκτός και αν εσύ πας στη Μεγάλη Βρετανία»

Άναψαν τα αίματα στον αέρα του Action 24 ανάμεσα στην Ελένη Καλογεροπούλου και τον Δημήτρη Τάκη. Αφορμή για την αψιμαχία η ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι από 1η Ιουλίου θα αυξηθεί ο ΦΠΑ για τον καφέ στην καφετέρια από το 13% στο 24%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Στο Κολωνάκι ο καφές κάνει 7 ευρώ» είπε η Ελένη Καλογεροπούλου. «Κάνεις λάθος Ελένη μου, απάντησε ο Δημήτρης Τάκης, και αντέτεινε ότι ο καφές στη διάσημη γειτονιά τιμάται προς 1,80 το ντελίβερι, εκτός και αν πας στη Μεγάλη Βρετανία και πίνεις με 7 ευρώ. Εγώ δεν πάω στη Μεγάλη Βρετανία, το ντελίβερι που παίρνω έχει 2 ευρώ».

Μιλώντας παράλληλα η Ελένη Καλογεροπούλου ανταπάντησε ότι μένει στο Χολαργό και έχει μηχανή και φτιάχνει μόνη της τον καφέ. Κάπου εκεί η κουβέντα παρεκτράπη. Ο Δημήτρης Τάκης χαρακτήρισε «λαϊκισμό του 2012» τις αιτιάσεις περί της τιμής του καφέ στο Κολωνάκι και υπενθύμισε στην δημοσιογράφο ότι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μένει στο Κολωνάκι., με αποτέλεσμα την «έκρηξη» της Ελένης Καλογεροπούλου. «Σκασίλα μου μεγάλη» του απάντησε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...