Πολιτική

Σπόντα Μητσοτάκη για Κεντροαριστερά: "Έχει περισσότερους μνηστήρες από ό,τι η Πηνελόπη"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real Fm αναφέρθηκε στις διεργασίες που γίνονται στην Κεντροαριστερά υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει περισσότερους μνηστήρες από ό,τι η Πηνελόπη.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως είναι σημαντικό για κάθε κυβέρνηση να έχει απέναντί της μια σοβαρή αντιπολίτευση που να αντιπροτείνει σχέδιο διακυβέρνησης. «Αυτό δεν το έχω δει μέχρι σήμερα. Ειδικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχω δει επιστροφή στις χειρότερες ημέρες του λαϊκισμό και της τοξικότητας που τιμωρήθηκε στις ευρωεκλογές».

H συζήτηση αφορά τα πρόσωπα και όχι τις πολιτικές


Παράλληλα πρόσθεσε για τη συζήτηση στην Κεντροαριστερά «μου δίνει την εντύπωση ότι η συζήτηση αφορά τα πρόσωπα και όχι τις πολιτικές. Στη ΝΔ διατυπώσαμε μια πρόταση που εγώ μπόρεσα να εκφράσω. Δεν ψήφισαν Μητσοτάκη επειδή είναι ψηλός ή όμορφος. Αυτό που δεν βλέπω σε αυτή τη συζήτηση της αντιπολίτευσης δεν βλέπω την πρόταση αλλά τσιτάτα και περισσότερους μνηστήρες από ό,τι η Πηνελόπη».
«Εμένα με ενδιαφέρει η αντιπολίτευση να μπορεί να κάνει προτάσεις που θα βρίσκει σωστές η κυβέρνηση», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δεν προλαβαίνει να σωθεί ο Ζελένσκι-Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Καλίνοβκα και περικύκλωσαν τους Ουκρανούς στην Κρασνογκορόβκα (Βίντεο)

Μόνο απόγνωση είναι νόμος του Κιέβου για απαλλαγή ποινικών ευθυνών σε Ουκρανούς στρατιώτες σε περίπτωση λιποταξίας...