Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Στα «κόκκινα» το θερμόμετρο στην βουλή! Βορίδης κατά Κωνσταντοπούλου: «Είστε η επιτομή της χυδαιότητας»

Τρομερή ένταση υπήρξε κατά την ομιλία του Μάκη Βορίδη στην πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη, με τον υπουργό της Επικρατείας να αναφέρεται στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντάς της: «Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε η επιτομή της χυδαιότητας».

Όπως ήταν φυσικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου... εξερράγη από τα έδρανα με τον πρόεδρο Αθανάσιο Μπούρα να μην της δίνει τον λόγο, τηρώντας το πρωτόκολλο και ζητώντας της να μην διακόπτει τον κ. Βορίδη.

Λίγα λεπτά πριν η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε το λόγο και ανέφερε: «Τελικά λέτε ότι εσείς κ. Καραμανλή και ο κ. Μητσοτάκης είστε αθώοι. Αυτό λέτε; Τολμάτε να αντικρίσετε τις οικογένειες των θυμάτων;», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Δεν μας είπατε τι αποφασίσατε με τον κ. Μητσοτάκη μετά τον θάνατο των 57 ατόμων για την υποψηφιότητά σας. Μιλάτε για την οδική ασφάλεια;».

Μόλις ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βορίδης της απάντησε: «Είστε η επιτομή της χυδαιότητας κ. Κωνσταντοπούλου. Οι συνάδελφοί μου κάνουν αγώνα αντοχής για όλα αυτά που λέτε», απάντησε στους χαρακτηρισμούς της κ. Κωνσταντοπούλου ο Μάκης Βορίδης.

Όπως ήταν φυσικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου... εξερράγη από τα έδρανα με τον πρόεδρο Αθανάσιο Μπούρα να μην της δίνει τον λόγο, τηρώντας το πρωτόκολλο και ζητώντας της να μην διακόπτει τον κ. Βορίδη.

«Σταθήκατε σε ένα δημοσίευμα. Επιλέξατε συμμάχους εκδοτικούς και οικονομικούς», συνέχισε ο κ. Βορίδης.

Στη συνέχεια η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε στον κ. Βορίδη: «Είναι κανιβαλική η στάση σας απέναντι στα θύματα. Εγώ δεν κουβαλούσα τσεκούρια, δεν περπάτησα στη ζωή μου με τις πλάτες και τις τσέπες κανενός. Εσάς σας νοιάζει η πολιτική σας επιβίωση. Σήμερα κάνατε την πιο κυνική σας ομολογία, είπατε ότι έχει κριθεί το κατηγορητήριο, με τις ψήφους της ΝΔ».

Για να ανέβει κι άλλο το θερμόμετρο με τον κ. Βορίδης να τονίζει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας»:

«Υπήρχε ανθρώπινο σφάλμα ή όχι; Μας λέτε ότι το κάνουμε για επικοινωνιακούς λόγους. Γιατί να το κάνουμε; Υπάρχουν ήδη κρατήσεις για το θέμα αυτό. Ψεύδη και συκοφαντίες όλα αυτά που λέτε».

«Λάθος κάνετε αν νομίζετε ότι θα περάσει έτσι το θέμα. Όλα έχουν ένα όριο στη χυδαιότητα», σχολίασε ο κ. Ανδρουλάκης σε όσα ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ