Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τρίτης (13/10), με αρκετές βασικές οδικές αρτηρίες να παρουσιάζουν καθυστερήσεις, όπως αποτυπώνεται στον χάρτη.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου η κυκλοφορία εμφανίζεται ιδιαίτερα επιβαρυμένη σε μεγάλο τμήμα της διαδρομής. Η συμφόρηση ξεκινά από το ύψος του Χαϊδαρίου, συνεχίζεται προς Αιγάλεω και Σεπόλια και επεκτείνεται έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, με αρκετά τμήματα να εμφανίζονται με κόκκινο στον χάρτη.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στις συνδέσεις προς Λυκόβρυση, ενώ προβλήματα καταγράφονται και στην ευρύτερη περιοχή του Μαρουσίου, όπου η κυκλοφορία επιβαρύνεται σε βασικούς οδικούς άξονες.

Κίνηση και στα βόρεια προάστια
Επιβαρυμένη εμφανίζεται η εικόνα και στο οδικό δίκτυο των βορείων προαστίων. Στον χάρτη διακρίνονται τμήματα με αυξημένη κυκλοφορία σε Μαρούσι και Χαλάνδρι, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στους δρόμους προς Αγία Παρασκευή.
Παράλληλα, αυξημένη κίνηση παρατηρείται στις αρτηρίες που συνδέουν τα βόρεια προάστια με το κέντρο της Αθήνας, καθώς και στις διαδρομές γύρω από τη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας
Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στο κέντρο της πρωτεύουσας, με καθυστερήσεις σε δρόμους γύρω από το Κολωνάκι, την Πλάκα και το Παγκράτι. Επιβαρυμένη εμφανίζεται και η κίνηση στις συνδετήριες αρτηρίες προς τον Ζωγράφου.
Την ίδια ώρα, προβλήματα εντοπίζονται σε τμήματα του οδικού δικτύου που οδηγούν από τα δυτικά προάστια προς το κέντρο, ενώ αυξημένη κυκλοφορία καταγράφεται και στις κατευθύνσεις προς τα νότια.
Αυξημένη κίνηση και στην Αττική Οδό
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20΄-25΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας και 5΄-10΄ στην έξοδο για Λαμία. Επίσης 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.