Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ο Κασσελάκης θα φυλάσσεται από τους 50 φρουρούς του Τσίπρα!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας η φρουρά Τσίπρα θα αναλάβει τη φύλαξη του Στέφανου Κασσελάκη.


Η ιστορία της αστυνομικής φύλαξης του Στέφανου Κασσελάκη, έχει γίνει «σήριαλ» χωρίς τέλος.

Όλοι θυμούνται ότι ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μόνος του ζητήσει αστυνομική προστασία 4 μέρες πριν την υποψηφιότητά του και όταν αποκαλύφθηκε δήλωσε ότι παραιτείται των αστυνομικών που ο ίδιος είχε αιτηθεί. Μάλιστα, είχε εγκριθεί φύλαξη και για τον σύντροφό του! Τώρα; Παίρνει τη φρουρά του Αλέξη Τσίπρα!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε νωρίτερα ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται περίπου 50 αστυνομικούς. «Εκ μεταφοράς η φρουρά του κ. Τσίπρα θα μεταφερθεί στον κ. Κασσελάκη. Ο κ. Κασσελάκης έχει το επιλέγειν μαζί με το επιτελείο του να διαλέξει τους αστυνομικούς τους οποίους θα πάρει στην αστυνομική του φρουρά» είπε με νόημα. «Δικαιούται όσους και ο κ. Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας νομίζω έχει γύρω στους 40-50 αστυνομικούς. Ο πρωθυπουργός έχει πάνω από 100. Είναι τρεις κυλιόμενες βάρδιες», εξήγησε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Το Master plan ΗΠΑ-Ισραήλ διάνοιξης του "θαλάσσιου καναλιού Μπέν Γκουριόν" σβήνει τη Διώρυγα του Σουέζ- Έρχονται τεκτονικές αλλαγές σε Παγκόσμιο εμπόριο και άμυνα

Ισραήλ -ΗΠΑ φαίνεται ότι προωθούν  την κατασκευή του  «Καναλιού Μπεν Γκουριόν», με το οποίο θα συνδεόταν ο κόλπος της...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρόμος για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ) του στόλου μας από τους Τούρκους- "Άρον -άρον" ενεργοποιούν το σόναρ ανίχνευσης δυτών "Aras-2023"

Οι Τούρκοι γνωρίζουν ότι τα λιμάνια τους στα μικρασιατικά παράλια και οι κρίσιμες σταθερές εγκαταστάσεις παροχής ...