Πολιτική

Αναλυτής εκλογικής συμπεριφοράς για Κασσελάκη: Θρίαμβος του στρατηγικού marketing

Με την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι σε εξέλιξη με αρκετά υψηλά ποσοστά συμμετοχής, ο αναλυτής εκλογικής συμπεριφοράς Απόστολος Πιστόλας έδωσε ένα στίγμα των συμπεριφορών των δύο διεκδικητών της ηγεσίας, τόσο της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο OPEN ο κ.Πιστόλας, ο κ.Κασσελάκης επέλεξε εξαρχής αυτό του καθημερινού ανθρώπου, εκτός πολιτικής, με χαρακτηριστικά προσωπικότητας αυτό του μη πολιτικού προσώπου και επιχειρεί να δημιουργήσει ταυτίσεις με διάφορα κοινωνικά κοινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την άλλη η Έφη Αχτσιόγλου είναι πολιτικός κι έτσι την γνωρίζουμε, επιλέγοντας να κινηθεί στο πλαίσιο αυτό απέναντι στον κ.Κασσελάκη, θεωρώντας το ως μειονέκτημά του.

Αναφορικά με το ουρανοκατέβατο «φαινόμενο» Κασσελάκη, ο αναλυτής έκανε λόγο για θρίαμβο του στρατηγικού marketing, προσθέτοντας πως ο υποψήφιος πρόεδρος βρήκε κενό αναφορικά με την προοπτική νίκης στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επεσήμανε ότι μέχρι στιγμής έχουμε δει το περιτύληγμα κι όχι την ουσία...σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως είναι kinder έκπληξη και θα φανεί...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ