Πολιτική

Διοίκηση της ΔΕΘ -HELEXPO: Δεν ισχύουν οι παλιές προσκλήσεις για την ομιλία Μητσοτάκη

Οι προσκλήσεις που εστάλησαν για την προγραμματισμένη, αλλά αναβληθείσα τελικά, ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, δεν ισχύουν για την αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΔΕΘ -HELEXPO.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ότι με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ, το κοινό της αυριανής ομιλίας θα περιορισθεί μόνο στους παραγωγικούς φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Για τον λόγο αυτό και για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, καλούνται οι κάτοχοι παλαιών προσκλήσεων να μην προσέρχονται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης.

Η ανακοίνωση της ΔΕΘ

«Η ΔΕΘ-HELEXPO ενημερώνει πως οι προσκλήσεις που εστάλησαν για την προγραμματισμένη, αλλά αναβληθείσα τελικά, ομιλία του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, δεν ισχύουν για την εκ νέου προγραμματισθείσα ομιλία του για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ, το κοινό της αυριανής ομιλίας θα περιορισθεί μόνο στους παραγωγικούς φορείς. Για τον λόγο αυτό και για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, μην προσέρχεστε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» με τις παλιές προσκλήσεις».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...
Ένοπλες Συρράξεις 0

"Έπεσαν οι μάσκες" της τάχα συμμάχου της Δυσης Τουρκίας-Πως και με ποιό τρόπο στήριξαν το Ιρανικό καθεστώς στον πόλεμο κατά του Ισραήλ;

"Το PKK προσπάθησε να μεταφέρει πολλούς τρομοκράτες, όπλα και πυρομαχικά από το βόρειο Ιράκ στο Ιράν, το οποίο...