Πολιτική

Με τα UFO πρόσω ολοταχώς για τις ....κάλπες - Πήρε το πράσινο φως ο Πολύκαρπος Σπέντζας

Πέρασε από τον Άρειο Πάγο και κατεβαίνει κανονικότατα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο ασυρματιστής Πολύκαρπος Σπέντζας . Υποστηρίζει τα UFO και τις ιδιαίτερες δυνάμεις του Τριγώνου των Βερμούδων.
 

Ο εν λόγω υποψήφιος είδε τη συμμετοχή του στις εκλογές να γίνεται δεκτή από τον Άρειο Πάγο -και σε αυτές τις εκλογές- όπου ο κ. Σπέντζας κατεβαίνει ως μεμονωμένος ανεξάρτητος, με την υποψηφιότητά του να είναι η εξής: «ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΘΥΤΗ 1978- ΤΡΙΓΩΝΟ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ -UFO- USO EXTRATERRESTIALS- EINSTEIN- ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ».

Τι λέει ότι έζησε ο Πολύκαρπος Σπέντζας στο «Τρίγωνο των Βερμούδων»


Η ονομασία του συνδυασμού αποτελεί και ενός είδους βιογραφικό για τον κ. Σπέντζα: ήταν ασυρματιστής του πλοίου «POTHITI S.W.J.C» που πέρασε από το Τρίγωνο των Βερμούδων και έζησε μια μοναδική εμπειρία, την οποία περιέγραψε στην εφημερίδα «Αδέσμευτος Τύπος» το 1995.

Ανέφερε τότε ο Πολύκαρπος Σπέντζας:

«Ξεκινήσαμε από το Porto Matanzas, στην Κούβα, με προορισμό το Αλγέρι. Είχαμε μέσο όρο ταχύτητας 11 ναυτικά μίλια. Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι (τοπική ώρα), οι Αξιωματικοί της Γέφυρας του πλοίου έμοιαζαν αλαφιασμένοι. Μετρούσαν και ξαναμετρούσαν τα μίλια.

«Είναι γεγονός ότι όλοι στο πλήρωμα είχαμε παρατηρήσει ότι το πλοίο έπλεε με ασυνήθιστα μεγάλη ταχύτητα, αλλά τα όργανα δε συμφωνούσαν με αυτό, καθώς έδειχναν σταθερή ταχύτητα 10-11 ναυτικών μιλίων. Μερικοί από τους συναδέλφους μου υπέθεσαν αρχικά μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος στο χρονόμετρο, μιας και ήμουν ο Ασυρματιστής. Μα, δεν είχε γίνει κάτι τέτοιο και το πλοίο έσχιζε τα κύματα σαν δελφίνι» περιγράφει αρχικά ο ίδιος.

Θυμάται πως νωρίς το μεσημέρι ο καπετάνιος ζήτησε από τον ανθυποπλοίαρχο να βάλει στο τιμόνι έναν ναύτη, καθώς εκείνος δεν αισθανόταν καλά.

«Αισθανόταν πολύ βαρύ το σώμα του, τα σήματα MORS ακούγονταν υπερβολικά γρήγορα»
«Δεν μπορούσε να σηκώσει τα χέρια του και αισθανόταν το σώμα του πολύ βαρύ, σαν μολύβι. Επίσης, τα σήματα MORS ακούγονταν υπερβολικά γρήγορα, ενώ οι παράκτιοι σταθμοί λαμβάνονταν σαν μαγνητόφωνο που παίζει στο γρήγορο», αναφέρει.

«Τα ρολόγια πήγαιναν δύο ώρες μπροστά, η πυξίδα γύριζε σαν τρελή»
Ο κ. Σπέντζας λέει πως τα λεπτά έμοιαζαν με ώρες και τα ρολόγια του πλοίου πήγαιναν δύο ώρες μπροστά.

Επιπλέον θυμάται πως ο τιμονιέρης αδυνατούσε να κρατήσει σε σταθερή πορεία καθώς η πυξίδα «γύριζε σαν τρελή»!

«Μα, το πιο παράξενο απ’ όλα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο μάγειρας κι εγώ παίζαμε τάβλι στο καπνιστήριο, όταν ξαφνικά είδαμε πίσω και αριστερά του πλοίου, δηλαδή στη βορειοδυτική του πλευρά, σε απόσταση λίγων μόνο μιλίων, ένα μεγάλο λευκό άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό. Κατόπιν, φάνηκαν δύο μικρότερα ιπτάμενα αντικείμενα στα δυτικά του μεγάλου και μάλιστα, το ένα από αυτά προσκολλήθηκε πάνω του. ''Πειράματα των Αμερικανών…'', υπέθεσα, και δεν τα ξαναείδα.

Έφυγα αμέσως και ανέβηκα στη γέφυρα να ρωτήσω γεμάτος αγωνία αν είχε δει και κάποιος άλλος αυτές τις παράδοξες συσκευές. Δεν τις είχε παρατηρήσει κανείς. Πάντως, ήμουν σίγουρος πως κάτι περίεργο συνέβαινε με τον χρόνο και πως είχαμε επηρεαστεί από την επιτάχυνση της κίνησης των Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (Α.Τ.Ι.Α.)» σημειώνει.

«Τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε…»
Ο Πολύκαρπος Σπέντζας περιγράφει γλαφυρά τις στιγμές τρόμου όταν ένιωσε τα χέρια του να μην τον υπακούν και όταν το πλήρωμα εκδήλωσε υποθερμία και βραδυκαρδία.

«Κοίταξα το ρολόι μου και η ώρα είχε περάσει. Βάζω τον δέκτη στα 500 KHz, για να συμπληρώσω το ημερολόγιο και ακούστηκαν υπερβολικά γρήγορα τα MORS. Βάζω και το Time Signal στα 15 MHz RWM (Radio Moscow) και άκουσα υπερβολικά γρήγορα και τα σήματα της ώρας. Τόσο πολύ γρήγορα, που νόμισα πως φταίει ο σταθμός… Πετάχτηκα από την καρέκλα, άνοιξα το παραθυράκι του chart room και είδα τον Καπετάνιο. Κάτι σαν να με σταμάτησε και δεν του είπα τίποτε.

Έκανα να χτυπήσω τα MORS και παρατήρησα ότι τα χέρια μου δεν μπορούσαν να χειριστούν ούτε πέντε γράμματα το λεπτό, δεδομένου ότι χειριζόμουν εκατό το λεπτό, διότι έκανα περίπου δύο λεπτά για να πάω με την καρέκλα προς τον πομπό», θυμάται.

«Τα χέρια μας δεν πάνε, δεν μας ακούνε…» είχε πει ο κ. Σπέντζας στον καπετάνιο, με τον τελευταίο να δίνει εντολή να μην αγγίξει κανείς τον αυτόματο πιλότο.

Την επόμενη ημέρα, τα μέλη του πληρώματος συζητούσαν όσα είχε βιώσει ο καθένας. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για την αίσθηση του χρόνου.

«Νιώθαμε βραδυκαρδία και υποθερμία»


«Ένας ναύτης παραπονιόταν ότι μόλις άναβε το τσιγάρο του, δεν προλάβαινε να το καπνίσει, γιατί αυτό καιγόταν αμέσως. Ο Ανθυποπλοίαρχος, που έκανε βάρδια 00:00-04:00, μόλις πήγε στην καμπίνα του και έπλενε τα δόντια του, για να πέσει να κοιμηθεί, του φώναξε ο ναύτης ότι η ώρα πήγε κιόλας 23:40, άρα δεν προλάβαινε ούτε να κοιμηθεί. Όλοι μας, όμως, νιώθαμε βραδυκαρδία και υποθερμία», περιγράφει ο κ. Σπέντζας.

Σύμφωνα με τον κ. Σπέντζα, στην ευρύτερη περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων υπάρχει μόνιμα αυξημένος στατικός ηλεκτρισμός και, ταυτοχρόνως, εμφανίζεται βαρυτική διαστολή του χωροχρόνου. Όταν εμφανίζονται στην περιοχή Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα ή Υποβρύχια Αντικείμενα, ο χρόνος αποκτά βραδύτητα και δίνει την αίσθηση ότι κυλάει εξαιρετικά αργά, ενώ οι ναυτικοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι κυλάει γρήγορα, βασιζόμενοι στις ενδείξεις των οργάνων, των πυξίδων και των ρολογιών, τα οποία φαίνονται να γυρίζουν γρήγορα!

Ο Παύλος Σαντορίνης, τα UFO και το Παράδοξο των Διδύμων


Ένα άλλο πρόσωπο που περιλαμβάνει στο όνομα της υποψηφιότητάς του ο Πολύκαρπος Σπέντζας είναι αυτό του διακεκριμένου διεθνώς Έλληνα φυσικού και εφευρέτη, Παύλου Σαντορίνη, για τον οποίο είχε πει πως όταν δούλευε στη NASA «έλεγε πως έχει δει UFO και εξωγήινους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος Σαντορίνης θεωρείται εφευρέτης του «ελληνικού ραντάρ» την περίοδο του Μεσοπολέμου.

Σε συνέντευξή του, ο Πολύκαρπος Σπέντζας αναφέρθηκε και στο «Παράδοξο των διδύμων». «Αυτός ο δίδυμος που τρέχει πολύ και κινείται μέσα από μαύρη τρύπα, για αυτόν ο χρόνος τρέχει πιο αργά»

Πιστεύει δε στους ιπτάμενους δίσκους, όπως βέβαια γίνεται ήδη φανερό: «Το 1978 είχαμε πολλούς ιπτάμενους δίσκους. Τότε έχουμε τον σεισμό στη Θεσσαλονίκη. Πάνω από τα ηφαίστεια στο Μεξικό και την Ινδονησία έχουμε φωτογραφίες ιπτάμενων δίσκων»

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ