Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Επίσκεψη στον Έβρο την Κυριακή

Στο νομό Έβρου θα βρεθεί ξαφνικά την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαίου, σύμφωνα με  πληροφορίες του Evros-news.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Θεοδωρικάκος, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου.

Την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που θα βρεθεί το πρωί της Κυριακής στην περιοχή μας, θα συνοδεύουν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Γεώργιος Δούβαλης και φυσικά η τοπική αστυνομική ηγεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του κ.Θεοδωρικάκου και οι περιοχές που θα επισκεφθεί μαζί με τον υφυπουργό κ.Οικονόμου και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Πάντως η ξαφνική επίσκεψη και παρουσία τους στον Έβρο, δεν μπορεί να είναι άσχετη με την αύξηση των ροών λαθρομεταναστών από την γειτονική Τουρκία, η οποία επανήλθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Πάντως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε χθες μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 τόνισε:

 

 

 

«Σε ό,τι αφορά τον Έβρο, όλους αυτούς του μήνες υπάρχει πίεση. Ας γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός συνόρων, ότι η Ελληνική Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι εκεί προστατεύοντας την ακεραιότητα της χώραςΔεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Ούτε στον Έβρο ούτε στα νησιά μας και ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτό”.

Είναι επίσης άγνωστο, αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκεφθεί την Ορεστιάδα και έχει συνάντηση με τον δήμαρχο της Βασίλη Μαυρίδη για το γνωστό θέμα της νέας δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας και την κατασκευή νέου ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ στον χώρο απέναντι από τις υπάρχουσες δομές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ