Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ξέμεινε από "πυρά" ο ΣΥΡΙΖΑ και θυμήθηκε τον Ζακ για να χτυπήσει την κυβέρνηση

Ανακοίνωση για τον Ζακ Κωστόπουλο εξέδωσε η παράταξη 'Ανοιχτή Πόλη'' του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο του. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

''Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, ο φασισμός όμως δεν έχει πάψει να αποτελεί απειλή. Η πρόσφατη δημοσιοποίηση των ονομάτων μαθητών δημόσιου νηπιαγωγείου, στην υπηρεσία ξενοφοβικής προπαγάνδας, είναι ένα μόνο δείγμα για το ότι ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία όχι μόνο δεν έχουν ξεριζωθεί, αλλά εκπορεύονται όχι μόνο από δηλωμένους νεοναζί, αλλά και από το ίδιο το κυβερνητικό στρατόπεδο. Η ρητορικές του μίσους εξακολουθούν να χαϊδεύουν ακροδεξιές συμπεριφορές και ανακλαστικά συμπολιτών μας, για να προσελκύσουν ψήφους βαμμένες με αίμα.

Αύριο Τρίτη 21/9 στις 6μμ, η Ανοιχτή Πόλη θα είναι στην οδό Γλάδστωνος, τρία χρόνια αφού ο Ζακ/ZackieOh έπεσε στο σημείο, δολοφονημένος από τη μισαλλόδοξη βία. Τρία χρόνια μετά, δεν έχει ακόμα αποδοθεί δικαιοσύνη και οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι.

Αύριο στη Γλάδστωνος, θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή μας στα αιτήματα της LGBTQ+ κοινότητας και θα διεκδικήσουμε μια πόλη αλληλεγγύης, ορατότητας και ελευθερίας''.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ