Πολάκης
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ιατρικές συμβουλές από Πολάκη για κοροναϊό με σπόντες στη ΝΔ

Ο Παύλος Πολάκης δίνει μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε, ωστόσο δεν παραλείπει να αφήσει και αιχμές για τους… πολιτικά απέναντι.

Αναφέρει αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης

“Επειδη βλέπω από δημοσιεύματα και από το διαδίκτυο να υποβόσκει, να καλλιεργείται και να μεγαλώνει μια ανησυχία (για να μην πω κάτι βαρύτερο) για την επιδημία του κοροναιου που ξεκίνησε από την Κίνα νιώθω την ανάγκη να πω τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1.Η επέκταση της επιδημίας του κοροναιου είναι λογικό πως σύντομα θα χτυπήσει την πόρτα και της Ελλάδας. Έτσι γίνεται με τις επιδημίες από στελέχη ιών με ισχυρή λοιμογόνο δύναμη .

2.Δεν χρειάζεται πανικός από τον κόσμο αλλά απλά τα μέτρα ατομικής υγιεινής και αποφυγής επαφής που περιγράφονται στις οδηγίες που έχει εκδώσει το Υπ Υγειας επανειλημμένα για αντίστοιχες επιδημίες όπως της γρίπης ! Δεν υπάρχει εμβόλιο ,στους κοροναιους οφείλεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το 15-20% των αναπνευστικών λοιμώξεων της χειμερινής περιόδου.

3.Κίνδυνο διατρέχουν οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ οι ίδιες που κινδυνεύουν από την επιδημία της γρίπης!
4.Το Υπουργείο υγειας οφείλει να συντονίσει τους εμπλεκόμενους φορείς από τις πύλες εισόδου,μέχρι τα νοσοκομεία .Εμεις τυμβωρυχία και τοξική αντιπολίτευση ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,θα ελέγχουμε όμως την ετοιμότητα και προετοιμασία,την ΕΠΑΡΚΕΙΑ των μέσων και Υποδομων με βάση της προτάσεις της επιστημονικής κοινότητας .

5.ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ .

Παυλος Πολακης πρ αναπλ Υπ υγειας”.

Επειδη βλέπω από δημοσιεύματα και από το διαδίκτυο να υποβόσκει, να καλλιεργείται και να μεγαλώνει μια ανησυχία (για να...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 24. Februar 2020

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ