ΠΑΟΚ Ξανθη
Πολιτική
Ενημερώθηκε στις:

Ονομαστική ψηφοφορία της τροπολογίας για ΠΑΟΚ-Ξανθη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντίδραση για την τροπολογία που θέλει να περάσει η Κυβέρνηση της ΝΔ ζήτησε να γίνει ονομαστική ψηφοφορία, που δεν είναι βέβαιο εάν μπορεί να γίνει μέχρι το βράδυ της Τρίτης!

Η αντιπολίτευση από την πλευρά της στην διαδικασία της συζήτησης για την τροπολογία στο θέμα των ποινών των ΠΑΟΚ - Ξάνθης ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία! Είναι κάτι που όμως δεν είναι δεδομένο ή σίγουρο ότι μπορεί να γίνει έως το βράδυ της Τρίτης.

ενημέρωση..

Μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Πολωνία θα γίνει η ψήφιση της τροπολογίας για ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Με ονομαστική ψηφοφορία αναμένεται να ψηφιστεί την Πέμπτη η τροπολογία - σκάνδαλο για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη. Οι ποινές που προβλέπονται είναι αφαίρεση από 5 έως 10 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη απειλούνται με τη συγκεκριμένη ποινή, εφόσον τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου κάνουν αποδεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην ουσία πρόκειται για μια ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος και μια απόφαση που ενδέχεται να κρίνει ακόμη και τον πρωταθλητή μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων. Την μετατροπή των ποινών είχε προαναγγείλει νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην υπάρχουν εξοντωτικές ποινές στις ποδοσφαιρικές ομάδες, αν και στην ουσία η συγκεκριμένη τροπολογία «ορίζει» πρωταθλητή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πλέον, η υπόθεση προχωρά στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και ενδεχομένως στην Εφέσεων της ΕΠΟ. Θα πρέπει η εισήγηση της ΕΕΑ να γίνει αποδεκτή από τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαιρού για να μπορέσει να έχει εφαρμογή, αν και στον ΠΑΟΚ είναι σίγουροι για τη μεθόδευση Αυγενάκη και της ΕΕΑ που θα καταρρεύσει μόλις την υπόθεση πάρουν στα χέρια τους τακτικοί δικαστές του ποδοσφαίρου.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση, εκφράζοντας παράλληλα την πλήρη εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ