Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Ο εκνευρισμός από το εκλογικό αποτέλεσμα, οι σταυροί και οι γκρίνιες

Πλησιάζοντας προς τις εκλογές το κόμμα έχει να λύσει κάποια ουσιαστικά προβλήματα.

Υπάρχουν ορισμένα νούμερα από τις ευρωεκλογές που θα πρέπει να απασχολήσουν το επιτελείο του Κινήματος Αλλαγής στον δρόμο προς τις κάλπες, τονίζει ο Μικροπολιτικός των ΝΕΩΝ.

Τα επίσημα στοιχεία για τους σταυρούς που πήραν οι υποψήφιοι είναι σύμφωνα με το Πρωτοδικείο: Νίκος Ανδρουλάκης 180.822 σταυρούς. Η Εύα Καϊλή που επίσης επανεξελέγη ευρωβουλευτής πήρε 145.600 σταυρούς. Τρίτος είναι ο Νίκος Παπανδρέου ο οποίος έλαβε 140 χιλιάδες σταυρούς και τέταρτος ήρθε ο Γιώργος Καμίνης με 106.849 σταυρούς.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στη μάχη των εκλογών οι τρεις πρώτοι δεν αξιοποιούνται από τη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά ο τέταρτος είναι πλέον πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, παρότι υπολείπεται του πρώτου περίπου 75 χιλιάδες σταυρούς.

Να πούμε κιόλας ότι ο κ. Καμίνης προκάλεσε μεγάλη γκρίνια και πολλά «σούσουρα» με τη δήλωσή του ότι πρέπει «να κλείσει ο κύκλος των εξεταστικών για τη Novartis», σχολιάζοντας τις καταγγελίες Αγγελή… Στο ίδιο κλίμα απάντησε πάντως και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, οπότε δυσκολεύονται όσοι μου μετέφεραν την ενόχλησή τους να πειστούν ότι είναι συμπτωματικό…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ