Πολιτική

Το τραπέζι στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Τσίπρας στη βεράντα του Μαξίμου (εικόνες)


Γεύμα στους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου.Οι συνδαιτυμόνες κάθισαν στο τραπέζι, που στήθηκε έξω, και το κλίμα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media του Αλέξη Τσίπρα ήταν χαλαρό και ευχάριστο.Η Μυρσίνη Λοΐζου, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις της, καθόταν απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Αλέκος Φλαμπουράρης στη μία κεφαλή του τραπεζιού, έχοντας εξ αριστερών του τον Κώστα Αρβανίτη.

Η Μυρσίνη Λοΐζου συνομιλεί με τον Αλέξη ΤσίπραΗ Μυρσίνη Λοΐζου συνομιλεί με τον Αλέξη Τσίπρα

«Συνάντηση με τους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου. Όλοι έτοιμοι για τη μάχη απέναντι στη λιτότητα, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό, απέναντι στην ακροδεξιά. Για μία προοδευτική Ευρώπη της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εργασίας. Για μία Ευρώπη των πολλών. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλό αγώνα», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται να γευματίσουν στη βεράντα του Μεγάρου ΜαξίμουΟ Αλέξης Τσίπρας και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάθονται να γευματίσουν στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι συζητούν μεταξύ τουςΧαμογελαστοί και ευδιάθετοι συζητούν μεταξύ τους

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον Κώστα ΑρβανίτηΟ Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον Κώστα Αρβανίτη

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ