Πολιτική

Γελάει ο κόσμος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει με διπλή ονομασία στις ευρωεκλογές

Με διπλή ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία"» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σίσι - Χαφταρ
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη! Προς τελική υπογραφή συμφωνία Αιγύπτου-Λιβύης για οριοθέτηση των ΑΟΖ τους - "Στα κάγκελα" οι Τούρκοι - Ο αντίκτυπος για την Ελλάδα

Η υπογραφή συμφωνίας που οριοθετεί τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης ξεχώρισε ως ένα από τα πιο κρίσιμα...
Μέση Ανατολή 0

"Φωτιά" παίρνει η Συρία μετά την δολοφονία Αμερικανών στρατιωτών από τον ISIS - Έξαλλος ο Τράμπ απειλεί θεούς και δαίμονες - Ανίκανες Τουρκία-Συρία να εγγυηθούν την ασφάλεια

Τρομοκράτης του ISIS άνοιξε πυρ εναντίον κοινής περιπολίας κοντά στην Παλμύρα, σκοτώνοντας δύο Αμερικανούς στρατιώτες...