Πολιτική

Χαμός στο twitter με την σύγκριση Γαβρόγλου – Αϊνστάιν από τον Παπαδημούλη (εικόνες)


Τι κοινό έχουν ο Κώστας Γαβρόγλου, ο Άλπερτ Αϊνστάιν, ο Δημήτρης Παπαδημούλης; Μα τη νέα αφορμή για... γλέντι στο Twitter!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 22.10.2018, δεκάδες μαθητές και φοιτητές έκαναν… ντου στο γραφείου το υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.

Το… σπάσιμο της πόρτας και η ένταση που «χτύπησε κόκκινο» μεταξύ μαθητών και υπουργού έγιναν θέμα συζήτησης και σχολιασμού τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στα social media.

Ωστόσο όταν… καταλάγιασε ο «θόρυβος» από την ουσία της είδησης, ξεκίνησε το… πάρτυ!

Κάποιοι παρατήρησαν ότι στο γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου επικρατούσε μια μικρή… ακαταστασία. Αμέτρητα χαρτιά ήταν απλωμένα παντού, ενώ πολλοί σχολίασαν και την «απουσία» ηλεκτρονικού υπολογιστή από το γραφείο του υπουργού Παιδείας της χώρας.

Αυτή ακριβώς η εικόνα αποτέλεσε και την αρχή μιας κόντρας σε… πολιτικό επίπεδο.

Η πρώην υπουργός, Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά και ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης σχολίασαν στο Twitter το γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου ως εξής:

«Ασπίδα» Παπαδημούλη σε Γαβρόγλου και… χαμός!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, δεν άφησε… ασχολίαστα τα παραπάνω και με ανάρτησή του απάντησε στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Πάσχο Μανδραβέλη, αναρτώντας μια φωτογραφία με το… επίσης ακατάστατο γραφείο του Άλμπερτ Αϊνστάιν (!), σχολιάζοντας με σκωπτική διάθεση:

«Προς @adiamantopoulou κ @Mandravelis : Δέστε την θλιβερή εικόνα του γραφείου αυτού του τύπου, Αινστάιν νομίζω τον έλεγαν. Με τέτοια ακαταστασία, σίγουρα θα ήταν αποτυχημένος. Χειρότερος και από τον Γαβρόγλου! Καμμία σχέση με «αριστεία»!».

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται: Αρχικά πολλοί χρήστες του Twitter «καυτηρίασαν» το… «δέστε» αντί για το «δείτε» που χρησιμοποίησε ο κ. Παπαδημούλης, με τον ίδιος να τονίζει πως «είναι δόκιμο κ χρησιμοποιείται ευρέως, ιδίως στον προφορικό λόγο».

Εκτός από το «δέστε» όμως, αρκετοί ήταν κι αυτοί που έμειναν στον παραλληλισμό Γαβρόγλου – Αϊνστάιν και η… φωτιά στο Twitter άναψε!

«Δέστε» μερικά από τα σχόλια για το γραφείο του Γαβρόγλου

https://twitter.com/gialakias13/status/1054637749435805699?ref_src=twsrc%5Etfw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ