Πολιτική

«Σκοτωμός» Κοτζιά-Καμμένου στο υπουργικό -«Βλάπτεις την κυβέρνηση και τη χώρα»

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και στον υπουργό Άμυνας έλαβε χώρα στο υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε σε εκρηκτικό κλίμα.

Κατά πληροφορίες, η διαμάχη των δυο αντρών έλαβε και προσωπικό χαρακτήρα, με τον κ. Κοτζιά να κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο οτι υιοθετεί πολιτική που βλάπτει την κυβέρνηση και τη χώρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι παίζει προσωπικό πολιτικό παιχνίδι.

Στο ενδιάμεσο μεσολάβησαν και άλλοι υπουργοί που τοποθετήθηκαν με αυτόπτες μάρτυρες να καταλήγουν στο συμπέρασμα (μετά τα σημερινά) οτι η κόντρα πλέον είναι υπαρκτή και το πολιτικό πρόβλημα μείζον.

Τέλος, η κα Κουντουρά ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων οτι όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...