Πολιτική

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως εργαλείο το Σκοπιανό για να δημιουργήσει πρόβλημα στα κόμματα

Google Logo Προσθέστε το pentapostagma.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Επίθεση στην κυβέρνηση ότι «εργαλειοποιεί» το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «για να δημιουργήσει πρόβλημα στα κόμματα» εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση να επικαλείται την αντιπολίτευση και να την καλεί να πάρει θέση χωρις η ίδια να ανακοινώνει τη θέση της» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Η διπλωματική σχιζοφρένεια της κυβέρνησης δεν θα λυθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος παρατηρώντας ότι ο Πάνος Καμμένος το 2015 είχε υπερψηφίσει τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα στις οποίες ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μια σύνθετη ονομασία με γεωργαφικό προσδιορισμό απέναντι σε όλους.

Σχολιάζοντας, δε, τις τελευταίες δηλώσεις Κοτζιά ότι η πρόταση θα είναι καλή και θα έχει την πλειοψηφία των βουλευτών ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι ο υπουργός Εξωτερικών «ή προκαταλαμβάνει το αποτέλεσμα ή το γνωρίζει από τώρα το αποτέλεσμα που σημαίνει οτι έχουν προχωρήσει σε μυστικές επαφές».

Με αφορμή μάλιστα τη συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ με τον Αλέξη Τσίπρα ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι «είναι πολύ άσχημο να γίνονται συνομιλίες για ένα εθνικό θέμα να της μαθαίνουμε απο την άλλη πλευρά και όχι την κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Netanyahu
Μέση Ανατολή 0

Προειδοποίηση Μπίμπι σε Ερντογάν: Ισραηλινά μαχητικά διέλυσαν την αεροπορική βάση της «νέας» Συρίας 70 χλμ. από τα τουρκικά σύνορα

Ηχηρό ράπισμα του Ισραήλ στην Τουρκία. Οκτώ ισραηλινοί πύραυλοι ισοπέδωσαν στρατιωτική βάση στη Συρία, αμέσως μετά την...