Οικονομία

Ανατροπή με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος

Το πράσινο φως αναμένεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών στην εισήγηση για παράταση της προθεσμίας πληρωμής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, προκειμένου να καταβληθεί μαζί με τη δεύτερη δόση στο τέλος Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου προβλέπει μάλιστα και την μετάθεση της δυνατότητας εφάπαξ πληρωμής με έκπτωση 3%, επίσης για το τέλος του Αυγούστου.

Η δυνατότητα της διπλής δόσης του φόρου εισοδήματος (που δόθηκε και πέρυσι) έρχεται ως επακόλουθο της παράτασης των φορολογικών δηλώσεων. Η νέα, καταληκτική προθεσμία υποβολής, συμπίπτει με την προθεσμία για την πληρωμή της 1η δόσης του φόρου. Υπενθυμίζεται οτι η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022 παρατάθηκε έως τις 31 Ιουλίου 2023 και ειδικότερα έως τις 3 το μεσημέρι της 31ης Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...