Οικονομία

ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η ψηφιακή υποβολή τεσσάρων ακόμη δηλώσεων απόδοσης τελών και ειδικών φόρων

Τη δυνατότητα ψηφιακής υποβολής τεσσάρων ακόμη δηλώσεων απόδοσης τελών και ειδικών φόρων, έχουν πλέον πολίτες και επιχειρήσεις, όπως ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Ειδικότερα, αυτές είναι:

  • Δήλωση απόδοσης ειδικού φόρου τηλεοπτικών διαφημίσεων, που υποβάλλεται από επιχειρήσεις τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης.

 

  • Δήλωση απόδοσης τέλους συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας, που υποβάλλεται από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας.

 

  • Δήλωση απόδοσης ειδικού φόρου πολυτελείας, που υποβάλλεται από παραγωγούς ειδών πολυτελείας που παράγονται εγχώρια, και από πρόσωπα που πραγματοποιούν ενδοκοινοτική απόκτηση από άλλο κράτος- μέλος της ΕΕ, εφόσον αυτά τηρούν απλογραφικά ή διπλογραφικά βιβλία.

 

  • Δήλωση απόδοσης τέλους στη συνδρομητική τηλεόραση, που υποβάλλεται από επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.


Οι συγκεκριμένες δηλώσεις υποβάλλονται στην ψηφιακή πύλη myAADE (https://myaade.gov.gr) στη διαδρομή Εφαρμογές -> Φορολογικές Υπηρεσίες -> Τέλη & Ειδικοί Φόροι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...