Οικονομία

Απώλειες για το ρούβλι μετά τη μερική επιστράτευση Πούτιν

Απώλειες 1% κατέγραφε το ρούβλι έναντι του δολαρίου, μετά την ανακοίνωση από τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν μερικής επιστράτευσης για την εντατικοποίηση του επιθετικού πολέμου του κατά της Ουκρανίας.

Πιο ειδικά, το ρωσικό νόμισμα υποχωρούσε λίγο μετά τις 9 το πρωί ώρα Ελλάδος στα 61,2 ρούβλια ανά δολάριο.

Το ρούβλι είχε υποχωρήσει σε ιστορικά χαμηλά έναντι του δολαρίου με την έναρξη του αντιουκρανικού πολέμου από το καθεστώς Πούτιν στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο τους επόμενους μήνες είχε ενισχυθεί.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 183

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε