Οικονομία

«Restart Tourism»: Η καμπάνια για την επανέναρξη του τουρισμού

Πρώτος στόχος είναι να παραμείνουν υγιείς οι εργαζόμενοι, δεύτερον να μπορεί να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά τυχόν κρούσμα κορονοϊού μεταξύ των τουριστών και δη στα νησιά και τρίτον να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας στον τουρισμό.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, σήμερα Πέμπτη θα λάβει χώρα εκδήλωση με τίτλο «Restart Tourism», στην διάρκεια της οποίας ο υπεύθυνος του Rebranding Greece, Στιβ Βρανάκης, θα παρουσιάσει την καμπάνια, με την οποία η Ελλάδα θα διεκδικήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι από μία μικρότερη τουριστική πίτα διεθνώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επιθυμεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, να ενισχυθεί ουσιαστικά η στήριξη του τουριστικού τομέα που αποτελεί τη ναυαρχίδα της οικονομίας της.

«Όπλο μας είναι τα διαβατήριο ασφάλειας, αξιοπιστίας και υγείας που έχει κερδίσει η χώρα μας. Η μεγάλη της φήμη. Η υγειονομική ασπίδα, σε κάθε τόπο φιλοξενίας. Και βέβαια, το μεράκι του Έλληνα που πάντα τον εμπνέει ο Ξένιος Δίας. Ας αντικρίσουμε, όμως, με θάρρος την πραγματικότητα: Τον Απρίλιο και τον Μάιο ο τουρισμός βρέθηκε στο ναδίρ. Ό,τι πετύχουμε, λοιπόν, φέτος θα είναι κέρδος», είχε αναφέρει στο μήνυμα που απηύθυνε στις 20 Μαΐου για την επανεκκίνηση της οικονομίας και του τουρισμού, ο πρωθυπουργός.

Τέλος, είχε κάνει σαφές ότι προτεραιότητα είναι η προστασία των θέσεων εργασίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ