Οικονομία

"Παράθυρο" για μικρή παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων;

Λίγο πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ο πρόεδρος του ΟΕΕ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας ολιγοήμερης παράτασης, ώστε να διευκολυνθούν φορολογούμενοι, αλλά και λογιστές και φοροτεχνικοί.

"Παράθυρο" για μικρή παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, που λήξει απόψε τα μεσάνυχτα, αφήνει με ανάρτησή του στα social media ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνονος Κόλλιας.

«Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση για την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων. Πιέζουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό και για να ανακοινωθεί άμεσα, ώστε να αποσυμφορηθεί το TAXIS.», έγραψε χαρακτηριστικά πριν από λίγες ώρες ο κ. Κόλλιας στο Facebook.

https://www.facebook.com/konstantinos.b.kollias/photos/a.472944176203392/1296203567210778/?type=3

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα είχαν κατατεθεί 6,1 εκατ. δηλώσεις, ενώ λογιστές και φοροτεχνικοί ζητούν ολιγοήμερη παράταση, κάτι που ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, είχε προ ημερών αποκλείσει.

Σημειώνεται ότι όσοι δεν καταθέσουν εμπρόθεσμα τις φορολογικές δηλώσεις τους βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμο από 100 έως 500 ευρώ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...