Ρωσικά drones
Ρωσία

Ρωσικά drones χτύπησαν το σπίτι του ποδοσφαιριστή Σουντάκοφ στο Κίεβο

Στους πέντε, ανάμεσά σε αυτούς τρεις στην πρωτεύουσα Κίεβο, ανέρχεται ο απολογισμός των χθεσινοβραδινών ρωσικών βομβαρδισμών -με drones- στην Ουκρανία, με τη Μόσχα να «χτυπά» και κτίριο που αποτελεί έδρα της ουκρανικής κυβέρνησης.

Μεταξύ των ρωσικών στόχων ήταν και ένα συγκρότημα κατοικιών, στην περιοχή Σβιατόσινσκι, στο οποίο έχει το διαμέρισμα του και ο Ουκρανός μέσος της Μπενφίκα Γκεόργκι Σουντάκοφ, ένα από τα ποδοσφαιρικά αστέρια της Ουκρανίας.

Ο Γκεόργκι Σουντάκοφ επιβεβαίωσε το χτύπημα στο σπίτι του με ανάρτηση στο Instagram, όπου έγραψε: «Έτσι φαίνεται το σπίτι μου μετά τη σημερινή νύχτα. Η σύζυγος με το παιδί και τη μητέρα μου ήταν εκείνη τη στιγμή στο σπίτι. Τα... απάνθρωπα όντα από τη γειτονική χώρα θα γράψουν ότι στο σπίτι μου αποθηκεύεται στρατιωτικός εξοπλισμός».


Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία 0

Η κυβέρνηση δεν δίνει παράταση, δίνει τελεσίγραφο! Αν δεν εκδώσετε τον Προσωπικό Αριθμό εως τις 5 Νοεμβρίου θα "μπλοκάρουν" οι συναλλαγές σας με το Δημόσιο

Ή τον ενεργοποιείς ή θα αποκλειστείς από το δημόσιο.Θα αποκλείεστε από κάθε συναλλαγή με το Δημόσιο – από φόρους και...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Είμαστε κοντά σε πρωτοφανή γεγονότα- Τι ετοιμάζουν Κίνα και Ρωσία αμέσως μόλις χτυπήσουν στρατιωτικά οι ΗΠΑ την Βενεζουέλα και τον Μαδούρο;

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες Ένοπλες Δυνάμεις της Βενεζουέλας και ο ηγέτης χώρας ζητά μετακίνηση Ρώσων και Κινέζων...