Βλαντιμίρ Πούτιν
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Συνταρακτικές δηλώσεις Πούτιν! "Οι ΗΠΑ κρύβονται πίσω από το μακελειό στη Παλαιστίνη-Θέλουν να προκαλέσουν παγκόσμιο χάος..." (Βίντεο)

Σε νέες σημαντικές δηλώσεις προέβη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «πρέπει να συνειδοποιήσουμε ποιες είναι οι ρίζες του κακού. Πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η αράχνη που προσπαθεί να μπλέξει όλον τον κόσμο στον ιστό της. Οι κυβερνόντες ελίτ των ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους βρίσκονται πίσω από την τραγωδία στην Παλαιστίνη.»

Συνταρακτικές Δηλώσεις και Ίσως... Αποκαλύψεις!

Πιο αναλυτικά, ο Ρώσος ηγέτης συναντήθηκε με μέλη του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας και άλλους υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους. Μιλώντας για τον πόλεμο στην δυτική Ασία και γενικά για την παγκόσμια ένθερμη κατάσταση, ο Πούτιν τόνισε πως «οι Ηνωμένες Πολιτείες, μία παγκόσμια υπερδύναμη, έχουν αποδυναμωθεί με αποτέλεσμα να χάσουν τις θέσεις τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τόνισε πως βρίσκεται στο παρελθόν η διεθνής τάξη πραγμάτων υπό την αμερικανική κυριαρχία, αφού τόνισε πως «αναπόφευκτα καταστράφηκε».

Όσο ο Ρώσος ηγέτης πρόσθεσε πως ο κόσμος μπήκε σε μία πολυπολική εποχή, δήλωσε «αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να το συνειδητοποιήσουν, αντίθετα θέλουν να διατηρήσουν και να παρατείνουν την κυριαρχία τους, την παγκόσμια δικτατορία τους».

Εξήγησε πως αυτό είναι ευκολότερο να το πετύχουν σε κατάσταση γενικού χάους, επειδή αυτές οι συνθήκες θα τους βοηθούσαν να καταστρέψουν τους εχθρούς τους (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας) και να αποσταθεροποιήσουν ανεξάρτητα κράτη. Οπότε όπως καταλαβαίνουμε ο Πούτιν ήδη υπονοεί πως οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τα μείζονα προβλήματα του σήμερα στον πλανήτη μας.

Στην συνέχεια των δηλώσεών του ο επικεφαλής της Μόσχας διευκρίνισε τι εννοούσε, λέγοντας συγκεκριμένα πως οι ΗΠΑ κρύβονται τόσο πίσω από το μέτωπο στην Παλαιστίνη, όσο και πίσω από το μέτωπο της Ουκρανίας. 

«Κρύβονται πίσω από όλα τα μακελειά σε όλη την Εγγύς Ανατολή, πίσω από την σύρραξη στην Ουκρανία, πίσω από πολλές συρράξεις στον κόσμο, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Συρία και σε άλλες χώρες. Πίσω από αυτά βρίσκονται οι κυβερνόντες ελίτ των ΗΠΑ και οι δορυφόροι τους» είπε εμφατικά ο Πούτιν.

Συνέχισε λέγοντας πως οι Αμερικανοί είναι αυτοί που δημιουργούν στρατιωτικές βάσεις παντού, αυτοί που χρησιμοποιούν στρατιωτική βία με κάθε ευκαιρία και εάν δεν βρούνε την ευκαιρία στέλνουν όπλα σε ζώνες συρράξεων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ηγέτης της Ρωσίας έκλεισε λέγοντας πως η Ρωσία σήμερα συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία ενός νέου πιο δίκαιου πολυπολικού κόσμου, όπου όλες οι χώρες και οι πολιτισμοί θα έχουν ισάξια δικαιώματα και ευκαιρίες. 

«Η Ρωσία πολεμά στο πεδίο της μάχης για το μέλλον μας, για τις αξίες μίας δίκαιης τάξης πραγμάτων, για την ελευθερία χωρών και ανθρώπων» είπε ο Πούτιν και έκλεισε τον λόγο του εκφράζοντας την θλίψη του για τις απώλειες αμάχων στην Παλαιστίνη.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ