Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ουρλιάζουν οι φανατικοί στη Ρωσία! Καντίροφ: Πούτιν πάτα το πυρηνικό κουμπί- Θα πάμε στον παράδεισο, αυτοί στην κόλαση (βίντεο)

Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ έκανε ξανά απειλητικές δηλώσεις. Μίλησε για τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας και είπε ότι ανά πάσα στιγμή «μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί». «Η Ρωσία δεν θα δεχτεί ποτέ να χάσει μια μάχη», λέει ο Καντίροφ.

«Η Ρωσία είναι μια μεγάλη πυρηνική δύναμη. Η Ρωσία δεν θα δεχτεί ποτέ να χάσει μια μάχη. Μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί και το "as-salamu alaykum" (ειρήνη σε σας). Όπως είπε ο πρόεδρος  Πούτιν: «Τι χρειαζόμαστε έναν κόσμο όπου δεν είναι η Ρωσία;». Δεν θέλω αυτοί οι σατανιστές να ζήσουν όσο λείπουμε. Τότε δεν θα μείνει κανείς. Εμείς πάμε στον παράδεισο και αυτοί στην κόλαση», είπε ο Τσετσένος ηγέτης, γνωστός για τις απειλητικές δηλώσεις που έκανε από την αρχή της εισβολής στην Ουκρανία.

 

Τους τελευταίους μήνες τόσο ο Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και άλλοι στενοί του έχουν απειλήσει να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα. Παρεμπιπτόντως, οι απειλές του Καντίροφ έρχονται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Ρωσία παρήγαγε τις πρώτες πυρηνικές γομώσεις για τις υπερ-τορπίλες Poseidon που θα εξοπλιστούν με το πυρηνικό υποβρύχιο Belgorod.

Ο πρώην στρατηγός του αμερικανικού στρατού Κέβιν Ράιαν προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Πούτιν «θα χρησιμοποιούσε πυρηνικό όπλο αντί να επιτρέψει στον στρατό του να ηττηθεί στο πεδίο της μάχης».

«Αν ο ουκρανικός στρατός είναι πολύ επιτυχημένος την άνοιξη και συντρίψει τον ρωσικό στρατό και απειλήσει να ανακαταλάβει την Κριμαία, τότε νομίζω ότι ο ρωσικός στρατός και η ηγεσία θα χρησιμοποιήσουν ένα πυρηνικό όπλο» όχι μόνο για να «καταστρέψουν ουκρανικούς στρατιωτικούς στόχους», αλλά και «Πείτε στην Ουκρανία ότι αν συνεχίσουν να πολεμούν  η Ουκρανία θα γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα», είπε ο Ράιαν. Ο πρώην στρατηγός πρόσθεσε ότι η Ρωσία έχει πολλές επιλογές σχετικά με τη χρήση πυρηνικού όπλου.

«Τα επίπεδα θυμάτων θα μπορούσαν να πλησιάσουν τη Χιροσίμα ή να είναι πολύ λιγότερα εάν σκοπεύουν να πυροβολήσουν μόνο μια προειδοποιητική βολή με πυρηνικό όπλο» σε μια λιγότερο κατοικημένη περιοχή.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ