Ρωσία

Μόσχα: Μητέρα αυτοκτόνησε μαζί με τα μωρά της - Έπεσε από τα 60 μέτρα

Μητέρα έπεσε από τον 19ο όροφο, έχοντας στην αγκαλιά της τα δύο μωρά της. Πίσω της άφησε σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι δεν θέλει να τα αφήσει σε αυτόν τον «δύσκολο και σκοτεινό κόσμο»

Η 34χρονη Όλγα Ζάρκοβα και οι δύο γιοι της, ενός και τριών μηνών -τους οποίους κρατούσε στην αγκαλιά της- σκοτώθηκαν πέφτοντας από τον 19ο όροφο κτιρίου στη Μόσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς η νεαρή μητέρα φαίνεται πως έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη και έτσι οδηγήθηκε στην αυτοκτονία της και την ανθρωποκτονία των μωρών της.

Επίσης, φαίνεται ότι είχε παραπονεθεί σε γνωστούς της ότι «είχε επιλόχεια κατάθλιψη», και «ένιωθε μοναξιά και κούραση», σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Komsomolskaya Pravda.

Μάλιστα, φαίνεται πως άφησε σημείωμα, στο οποίο έγραφε ότι δεν θέλει να αφήσει τα παιδιά της σε αυτόν τον «δύσκολο και σκοτεινό κόσμο», όπως γράφει η Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η μητέρα των δύο ήταν παντρεμένη με Ρώσο αξιωματικό του στρατού, ο οποίος όταν έφτασε στη σκηνή της τραγωδίας υπέστη σοκ και χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη και η ίδια είχε πει σε γνωστούς τους ότι λείπει αρκετά από το σπίτι λόγω των καθηκόντων του.

Σημειώνεται ότι για το συμβάν θα διεξαχθεί ψυχιατρική ανάλυση για την 34χρονη μητέρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ