Ρωσίδα σε Πούτιν
Ρωσία
Ενημερώθηκε στις:

Ρωσίδα σε Πούτιν: Πως να ζήσεις με 10.800 ρούβλια το μήνα!

Μόλις ο Πούτιν κατέθεσε λουλούδια στο άγαλμα του δημάρχου της εποχής της περεστρόικα Ανατόλι Σαμπτσάκ, αποφάσισε να συνομιλήσει με τους συγκεντρωθέντες κατοίκους, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση.

“Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο” απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος, ενώ η γυναίκα δεν δίστασε να πει ότι ο μισθός του είναι ασφαλώς μεγαλύτερος.

“Όχι μόνο ο δικός μου. Υπάρχουν μισθοί πολύ πιο μεγάλοι. Ο μισθός του προέδρου δεν είναι ο πιο υψηλός” απάντησε ο Πούτιν. Η γυναίκα, όμως, συνέχισε να εκφράζει τα παράπονά της, λέγοντας ότι το κατώτατο όριο διαβίωσης που έχει καθορίσει το κράτος δεν σου επιτρέπει να αγοράσεις τρόφιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διερωτήθηκε και πάλι απευθυνόμενη στον Ρώσο ηγέτη πώς μπορούν να ζήσουν οι μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους.

“Σας καταλαβαίνω. Γι’ αυτό τον λόγο τώρα εφαρμόζουμε ένα πλήρες πρόγραμμα υποστήριξης των οικογενειών που έχουν παιδιά. Είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα”, δήλωσε ο Πούτιν.

Απτόητη η Ρωσίδα συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι οι γιατροί της διέγνωσαν οίδημα στον εγκέφαλο, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να σπουδάζει ως οικονομολόγος.

“Μην απογοητεύεστε, η κατάσταση αλλάζει”, απάντησε ο Πούτιν, αλλά εκείνη συνέχισε λέγοντας ότι μαζί της σπουδάζει ένα άτομο με αναπηρία και παίρνει ένα επίδομα 3.800 ρουβλίων (σ.σ. 55 ευρώ). 

Μόνο το ενοίκιο που πληρώνει φθάνει τα 4.000 ρούβλια, ενώ διαρκώς αυξάνονται οι διάφορες εισφορές (σ.σ. κοινόχρηστα) που απαιτούνται.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ