Παγκοσμιοποίηση
Ενημερώθηκε στις:

Γιατί η Κίνα είναι χάος: Μια δοκιμή για την νέα παγκόσμια τάξη

Εδώ και πάνω από μια δεκαετία υπάρχει μια φανερή εμμονή των παγκοσμιοποιητών με το κινεζικό κυβερνητικό μοντέλο - μια ερωτική σχέση, αν θέλετε. Πολλοί κορυφαίοι υποστηρικτές του παγκόσμιου συγκεντρωτισμού, όπως ο Χένρι Κίσινγκερ και ο Τζορτζ Σόρος, έχουν επαινέσει την Κίνα στο παρελθόν και έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι η κομμουνιστική χώρα εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Σόρος εξέφρασε αυτό ακριβώς το συναίσθημα το 2009, περίπου την εποχή που η Κίνα άρχισε να φλερτάρει το ΔΝΤ και να εκδίδει τρισεκατομμύρια σε κρατικό χρέος με βάση τα γιουάν, προκειμένου να ενταχθεί στην παγκόσμια νομισματική πρωτοβουλία του.

Αρκετά χρόνια αργότερα, η Κίνα εντάχθηκε στο καλάθι των Ειδικών Τραβηκτικών Δικαιωμάτων του ΔΝΤ. Το CCP υποστηρίζει τώρα ένθερμα τη δημιουργία ενός νέου παγκόσμιου νομισματικού συστήματος με τον έλεγχο του ΔΝΤ.

Αυτή είναι μια πραγματικότητα για την οποία έχω γράψει εδώ και πολλά χρόνια: Η Κίνα ΔΕΝ αντιτίθεται στον παγκόσμιο συγκεντρωτισμό υπό τον έλεγχο των δυτικών ολιγαρχών. Το μόνο που θέλει είναι μια περίοπτη θέση στο τραπέζι όταν ξεκινήσει η "Μεγάλη Επαναφορά" και αρχίσει ο απόλυτος συγκεντρωτισμός. Αλλά οι παραπάνω πληροφορίες υποδηλώνουν μόνο μια οικονομική σχέση μεταξύ της Κίνας και των παγκοσμιοποιητών. Μήπως η συμμαχία πηγαίνει ακόμη πιο μακριά από αυτό;

Πρόσφατα, ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έδωσε συνέντευξη στο ελεγχόμενο από την κινεζική κυβέρνηση CGTN κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του APEC. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Schwab επαινεί την Κίνα ως πρότυπο για πολλά άλλα έθνη. Αυτό μπορεί να σοκάρει κάποιους, αν αναλογιστεί κανείς ότι η οικονομία της Κίνας παραπαίει, με τις παγκόσμιες εξαγωγές της να κατακρημνίζονται το 2022 και την αγορά ακινήτων της να καταρρέει. Αυτή η πτώση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον παγκόσμιο στασιμοπληθωρισμό, αλλά και στην παράλογη πολιτική τους "μηδενικού ελλείμματος", η οποία κρατά το έθνος σε πανδημικό αποκλεισμό για χρόνια.


Θυμάστε όλους αυτούς τους λατρευτές του covid που ζητωκραύγαζαν για την Κίνα πέρυσι; Θυμάστε όταν ισχυρίζονταν ότι η Κίνα ήταν το τέλειο παράδειγμα για το γιατί τα lockdowns είναι απαραίτητα και η απόδειξη ότι λειτουργούν; Ναι, αυτοί οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι.

Η οικονομία της Κίνας βρίσκεται τώρα σε ελεύθερη πτώση με την κατασκευαστική της βάση να βρίσκεται υπό ακραία πίεση από τις εντολές. Επιπλέον, φαίνεται ότι ο κινεζικός πληθυσμός έχει τελικά βαρεθεί τις δρακόντειες συνθήκες και εξεγείρεται.


Στο βίντεο που ακολουθεί, ξεσπούν διαμαρτυρίες στο εμβληματικό εργοστάσιο iPhone της Foxconn στην Κίνα μετά την πορεία των εργαζομένων έξω από το εργοστάσιο. Είχαν κρατηθεί εκεί σε καραντίνα παρά τη θέλησή τους με κακές συνθήκες εργασίας και ελάχιστο φαγητό.


Η κινεζική κυβέρνηση έστειλε στρατιώτες ντυμένους με επικίνδυνα υλικά για να καταστείλουν την εξέγερση, ενώ πατάει τους διαδηλωτές στο έδαφος. Σημειώστε και θυμηθείτε αυτό το βίντεο όταν ακούσετε για την εχθρότητα της Apple απέναντι στις πολιτικές ελεύθερης έκφρασης του Elon Musk στο Twitter - η Apple αγαπά τον αυταρχισμό, όπως όλες οι παγκοσμιοποιημένες εταιρείες που διοικούνται από τους παγκοσμιοποιητές.

Η Κίνα συνεχίζει να τρομοκρατεί τους πολίτες με επισκέψεις της μυστικής αστυνομίας σε φωνητικούς διαφωνούντες και στόλους μη επανδρωμένων αεροσκαφών που αιωρούνται πάνω από τους δρόμους των πόλεων παρακολουθώντας την κίνηση των πεζών και εκπέμποντας προπαγανδιστικά μηνύματα. Ορισμένα μη επανδρωμένα αεροσκάφη ψεκάζουν ακόμη και άγνωστες χημικές ουσίες σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα. Εν τω μεταξύ, η Κίνα έχει εφαρμόσει πλήρως συστήματα ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων που συνδέονται με δημόσιους χώρους και καταστήματα λιανικής πώλησης. Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σε μια μεγάλη κινεζική πόλη χωρίς ένα ενημερωμένο διαβατήριο εμβολίων ή ένα αρνητικό τεστ covid που γίνεται κάθε δύο εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όλα αυτά τα γεγονότα και οι συνθήκες αντιμετωπίζονται συχνά ως ασύνδετα ή τυχαία συσχετιζόμενα. Κανείς δεν κάνει τις σωστές ερωτήσεις. Το μεγάλο ερώτημα είναι το ΓΙΑΤΙ; Γιατί η κινεζική κυβέρνηση σαμποτάρει την ίδια της την οικονομία με lockdowns και καταπιέζει τον πληθυσμό σε σημείο ανοιχτής εξέγερσης (πράγμα σπάνιο για τον συνήθως υποταγμένο κινεζικό λαό). Γιατί συνεχίζει τα lockdowns όταν είναι σαφές στον υπόλοιπο κόσμο ότι η πανδημία έχει τελειώσει και ότι τα lockdowns και οι μάσκες δεν λειτούργησαν ποτέ εξαρχής;

Εάν τα εμβόλια λειτουργούν, γιατί επιβάλλουν εντολές και αποκλεισμούς; Αν είναι επειδή τα εμβόλια δεν λειτουργούν, τότε γιατί προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον πληθυσμό να κάνει το εμβόλιο; Πέραν αυτού, αν οι μάσκες και τα lockdowns λειτουργούν, τότε γιατί η Κίνα αντιμετωπίζει ένα ακόμη υποτιθέμενο κύμα μόλυνσης;

Προφανώς το CCP δεν ενδιαφέρεται για την ευημερία του μέσου Κινέζου πολίτη. Δεν υπάρχει καμία λογική σε οτιδήποτε κάνουν, όπως δεν υπήρχε καμία λογική σε οτιδήποτε έκαναν ο Μπάιντεν, ο Φάουτσι και το CDC στις ΗΠΑ. Η διαφορά είναι ότι οι Αμερικανοί μπόρεσαν να αναγκάσουν τους παγκοσμιοποιητές στις ΗΠΑ να εγκαταλείψουν την ατζέντα της εντολής τους, πιθανότατα επειδή ειναι βαριά οπλισμένοι και κατάλαβαν ότι πολλοί δεν συμμορφώνονταν. Στην Κίνα, δεν υπάρχει αντίστοιχη πολιτοφυλακή.

Η χώρα ήταν μια δυστοπία πριν, τώρα είναι κάτι διαφορετικό - Είναι ένα πείραμα τεχνοκρατικής τυραννίας που φτάνει στα άκρα. Η Κίνα είναι πρόθυμη να λιμοκτονήσει, να συλλάβει, να ξυλοκοπήσει και ακόμη και να σκοτώσει ανθρώπους και ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να τους προστατεύσουν από τον ιό.

Δεν είναι λάθος ότι σχεδόν κάθε πολιτική που εφαρμόζει η Κίνα είναι άμεση αντιγραφή των πολιτικών που πρότειναν το WEF και ιδρύματα όπως το Imperial College του Λονδίνου το 2020, στην αρχή της επιδημίας. Οι παγκοσμιοποιητές υποστήριζαν ότι "δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα" και ότι το κοινό θα έπρεπε να θυσιάσει πολλές από τις ελευθερίες μας προκειμένου να σταματήσει η πανδημία. Στην πραγματικότητα, καμία από τις πολιτικές τους δεν ήταν αποτελεσματική στο να σταματήσει την εξάπλωση, αλλά ήταν πολύ αποτελεσματική στην καταστολή του πληθυσμού. Και στην περίπτωση της Κίνας, τίποτα δεν επανήλθε ποτέ στο φυσιολογικό.

Η λογική αυτη συνδέεται άμεσα με τη μακροχρόνια σχέση της Κίνας με τους παγκοσμιοποιητές και την επιθυμία τους να αποτελέσουν μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που αναφέρεται επίσης ως "πολυπολική παγκόσμια τάξη", 4η Βιομηχανική Επανάσταση, Μεγάλη Επαναφορά και δώδεκα άλλα ονόματα. Αν θέλετε να μάθετε το πραγματικό όραμα των παγκοσμιοποιητών για το μέλλον, ρίξτε μια ματιά στην Κίνα σήμερα και στη συνέχεια πολλαπλασιάστε τον πόνο και την ταλαιπωρία άλλες εκατό φορές. Η Κίνα είναι μια δοκιμαστική δοκιμή.

Ίσως είναι ένα τεστ για να δούμε τι επίπεδο τυραννίας είναι διατεθειμένοι να υπομείνουν οι άνθρωποι. Ίσως μια δοκιμή της λειτουργικότητας των διαφόρων συστημάτων επιτήρησης και των μηχανισμών ελέγχου. Ίσως μια δοκιμή για τις αναπόφευκτες ταραχές και εξεγέρσεις που θα εκδηλωθούν σε πολλές χώρες και τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισής τους. Παγκοσμιοποιητές όπως ο Κλάους Σβαμπ δεν ενδιαφέρονται μόνο για την Κίνα ως οικονομικό πρότυπο, αλλά βλέπουν την Κίνα ως κοινωνικό πρότυπο για μεγάλο μέρος της Δύσης, με κάποιες βελτιώσεις εδώ και εκεί.

Το πρόβλημα για το κατεστημένο είναι ότι αν υπάρχουν ορατά παραδείγματα ελευθερίας παρά την κυριαρχία, τότε άλλα έθνη θα αρχίσουν να αμφισβητούν την αναγκαιότητα των δικών τους κλειδωμάτων. Ακόμα και ο κινεζικός λαός αρχίζει να αντιστέκεται. Δεν μπορούν να εφαρμόσουν τη ΝΔΤ τους μία χώρα τη φορά, θα πρέπει να καταπιέσουν πολλές χώρες ταυτόχρονα.

Ως έχει, η Κίνα συνεχίζει να αντιπροσωπεύει ένα μοντέλο αυταρχικών ονείρων- μια ερευνητική μελέτη μαζικών ψυχολογικών βασανιστηρίων. Μακριά από το να αποτελεί αντίπαλο δέος στους παγκοσμιοποιητές, είναι στην πραγματικότητα ένα παγκοσμιοποιητικό έργο σε εξέλιξη. Παρακολουθήστε προσεκτικά τι συμβαίνει εκεί, γιατί τα κακά που διαπράττονται εκεί γιατι μπορει να επιχειρηθούν τελικά και στην χώρα μας.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ