Ιντλίμπ
Μέση Ανατολή

Ιντλίμπ: Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής drones

Στις 18 Αυγούστου, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε μια ισχυρή επίθεση στην επαρχία του Ιντλίμπ, χτυπώντας τις θέσεις των τζιχαντιστών ανταρτών κοντά στο Τζαμπάλ Κάγιαμπα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Anna News, Oleg Blokhin, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στόχευσε συγκεκριμένα ένα υπόγειο εργοστάσιο και αποθήκη που ανήκει στην τζιχαντιστική ομάδα, Hay’at Tahrir Al-Sham (HTS), στην πόλη Haranbush της επαρχίας του Ινλίμπ.

Ο Blokhin ανέφερε ότι το υπόγειο εργοστάσιο χρησιμοποιήθηκε από την Hay’at Tahrir Al-Sham για την παραγωγή drone και άλλων τύπων όπλων, συμπεριλαμβανομένων ζωνών αυτοκτονίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επίθεση της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήρθε σε αντίποινα για τις πολλές απόπειρες επίθεσης των τζιχαντιστών ανταρτών στην αεροπορική βάση Hmeimim στην επαρχία της Λατάκειας.

Η ομάδα Hay’at Tahrir Al-Sham και οι τζιχαντιστές σύμμαχοί της προσπάθησαν επανειλημμένα να βομβαρδίσουν την αεροπορική βάση Hmeimim χρησιμοποιώντας αυτά τα οπλισμένα drones, παρά το χαμηλό ποσοστό επιτυχίας τους.

Ο ρωσικός στρατός είχε προειδοποιήσει επανειλημμένα τους τζιχαντιστές αντάρτες να μην ξεκινήσουν αυτές τις επιθέσεις. Ωστόσο, έχουν γίνει μηνιαία «ρουτίνα».

https://twitter.com/0legblokhin/status/1296537673876766720?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1296537673876766720%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.onalert.gr%2Fkosmos%2Fintlimp-rosika-machitika-vomvardisan-ypogeio-ergostasio-kataskeyis-drones-kai-ekriktikon-ton-tzichantiston-pics%2F393525%2F

 

GALLERY

Ιντλίμπ
Ιντλίμπ
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ